Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 10 Master društvenih nauka  (MA) u Održivi razvoj 2024

10 MA Programi u Održivi razvoj 2024

Pregled

Избор да наставите своје образовање може значити повећање могућности запошљавања и шансу да побољшате своје вештине. Са мастером уметности (МА), дипломци могу да стекну постдипломски академски степен који им помаже да направе разлику у свету.

Шта је МА у одрживом развоју? Овај програм обично траје две године редовног школовања изван диплома, а образовање које дипломанти добијају припрема их да у потпуности разумеју културна, социјална и економска питања која могу утицати на развој одрживог окружења. Студенти такође раде на проучавању узрока проблема животне средине и идентификују како ова питања утјечу на развој одрживог окружења.

Стицање магистарског студија у одрживом развоју доприноси ученицима помажући да развију своје вештине аналитичког и критичког размишљања док практикују теоријат који уче у учионици за практичну наставу. Студенти такође добијају лидерске и интерперсоналне вештине док развијају програме и обуке који могу помоћи појединцима широм света.

Трошкови да би се стекао магистер одрживог развоја могу се разликовати у зависности од академске институције и њихових специфичних стопа школарине. Студенти се подстичу да директно контактирају своје потенцијалне школе како би у потпуности разумели трошкове везане за постдипломске студије.

За дипломце са магистарским степеном одрживог развоја доступни су разноврсне могућности запошљавања. Поједини појединци могу радити у огранцима власти, било на локалном нивоу или уз међународне агенције, помажући у развијању програма који штите еколошка и културна питања уз подршку одговорног развоја. Многи други дипломци раде за приватне корпорације, водећи улогу руководства и обезбјеђивањем инпута за развој и политике заштите животне средине. Други могу да изаберу посао у оквиру једне од многих друштвених дисциплина које су обухваћене њиховим степеном.

Ако сте заинтересовани да направите значајне промјене док радите на побољшању на глобалном нивоу, онда Мастер у одрживом развоју може бити само оно што тражите. Да бисте започели своје образовање данас, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца о вођству.

Pročitajte više

Filteri

  • MA
  • Studije Održivosti
  • Studije ekonomije održivosti
  • Održivi razvoj
Polja studija
  • Studije Održivosti (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije