Keystone logo

36 MA Programi u Obrazovanje predavača 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Obrazovanje
  • Podučavanje
  • Obrazovanje predavača
Polja studija
  • Obrazovanje (36)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Obrazovanje predavača

Многи ученици се одлучују за улазак на постдипломске програме након што добију своје дипломске дипломе. Особа која води постдипломско образовање почиње зарађивањем магистра (МА). Након тога, студенти могу наставити са докторским студијама или одлучити да уђу у радну снагу. Могућности за каријеру често се побољшавају са магистарским степеном.

Шта је МА у настави за наставнике? Овај мајсторски програм има за циљ да унапреди образовање појединаца који имају и дипломске дипломе и искуство у настави у учионици. У циљу даљег стручног усавршавања, курсеви се фокусирају на образовна истраживања и теорију и смернице курикулума. Остали курсеви варирају, у зависности од тога коју специјалност одабира студент. Неки примери су рано детињство, науковно образовање, математика и наставници у индустрији.

Едукатори који прате мајстора у образовању наставника често унапређују своје знање о образовној технологији и уче нове технике за мотивисање студената. Дипломци ће обично побољшати своје управљање временом и организационе вјештине, које могу бити корисне у свим аспектима живота.

На факултету или на универзитету студент изабере да присуствује, као и своју локацију, факторе колико троши мајстор. Студенти такође могу размотрити дужину програма и да ли се квалификују за било какву стипендију или грантове.

Људи који су дипломирали са мастером уметности у настави за наставнике углавном већ предају на основном, средњем или вишем нивоу. Са овим постдипломским степеном, наставници могу бити у могућности да добију промоције на виши степен или на каријере као што су академски директор или професор колеџа. Друге опције укључују рад школског савјетника, директора или декана. Неки дипломци могу чак постати образовни координатори за зоолошке вртове, музеје или друге популарне спотове на пољу.

Док неки одлазе да би сте добили своје образовање за наставнике, многи траже онлине курсеве који им омогућавају флексибилност да настави са наставом док раде на сопственим образовањима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.