Keystone logo

11 MA Programi u Modni marketing 2024

Filteri

Filteri

 • MA
 • Moda
 • Modni marketing
Polja studija
 • Moda (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  MA Programi u Modni marketing

  Магистрирао је, или мр, је постдипломски степен који се додељује после једне или две године академског рада. Неки програми захтевају истраживање или тезе пројекат за матуру. Мр Програм обично нуди студентима хуманистичких наука са дубљим или више фокусиране погледајте њихове изабраног предмета.

  Шта је МА у Фасхион Маркетинг? Програм ове мастер могао имати широку фокус на модној маркетинга или више посебним фокусом на маркетинга и брендирања или малопродаји и луксузном управљање. Субјекти покривени у програму укључују историју моде, брендова, визуелни мерцхандисинг, маркетиншких комуникација, друштвено одговорно пословање, анализу бренд менаџмента, развој концепата и модних анализу модним трендовима.

  Студенти имају користи од удруживања са гостујући предавачи и активних професионалаца, образовне путовања моди чворишта, радионице, заједничких искустава и семинаре са високог профила звучника.Они такође могу да очекују да развију важне мреже ослањати након завршетка програма.

  Школарина и други трошкови за магистар Фасхион маркетинга може да варира много од школе до школе и од земље до земље. Важно је да се обратите школама појединачно да се тачне информације.

  Позив за талентоване стручњаке у овој области је сјајно. Дипломци програма често иду на да створе сопствени бизнис или да наставе још више образовање. Послови су доступни у модном малопродајом и дизајн индустрију, развоја производа, Тренд прогнозирања и Интернет малопродајних простора. Наслови Јоб укључују директоре дизајн, моду консултанти, бренд менаџера, предузетника и модне консултаната. Они могу да изаберу да раде у сектору за управљање пословањем моде или постану едукатори сами.

  Свако ко је заинтересован за упис у једном од ових програма треба да преиспитају своје опције у листу програма.Ако вас ово описује, користите у вођство у облике добити више информација о програмима који су Вам најузбудљивији вама. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.