Keystone logo

17 MA Programi u Studije dizajna Menadžment u dizajnu 2024

Filteri

Filteri

 • MA
 • Studije dizajna
 • Menadžment u dizajnu
Polja studija
 • Studije dizajna (17)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  MA Programi u Studije dizajna Menadžment u dizajnu

  Магистар магистарских студија је магистар уметности. Постдипломски степен траје око две године, а обично се примењује на уметност и хуманистичке дипломе.

  Шта је МА у управљању дизајном? Магистрирала је интеграцију мултидисциплинарних студија, иновативних процеса, пословних стратегија и људских центара. Сврха већине програма за управљање дизајном је да се меша дизајнерски начин размишљања, методологија и сензибилитет са стратегијама управљања, пословном одрживошћу и стварањем тржишне вредности. Студенти могу имати курсеве као што су дизајн иновације и маркетиншке стратегије, примењена теорија у дизајну, олакшавање креативног размишљања, визуелизација идеја и историја и тумачење иновација.

  Програми за управљање пројектима имају тенденцију да опремују ученике различитим вештинама. Многи студенти добијају непроцењиве лидерске вештине и развијају своју способност да користе критичко мишљење како би решили разне проблеме. Кроз менаџерску обуку, можете открити да сте и бољи комуникатор.

  Различите школе нуде различите курикулуме. Због тога трошкови уписа у магистарски програм за менаџмент дизајна могу да варирају у зависности од школе и програма који изаберете да бисте се уписали. Пронађите програм који одговара вашим потребама и директно се обратите канцеларији пријема за детаљне информације о школарини.

  Типично, МА у дизајнерском менаџменту припрема вас за улогу у управљању дизајном и истраживањима, управљању брендовима и другим менаџерским позицијама унутар дизајнерске индустрије. Можете бити квалификовани за позицију уметничког директора, менаџера графичког дизајна или менаџера индустријског дизајна. Директори уметности обично раде за издавачке куће или рекламне агенције. Менаџери графичког дизајна могу радити за новине или трговину на велико. Менаџери индустријског дизајна често раде за производна предузећа.

  Многе школе широм свијета нуде магистарске мастер студије на кампусу, али онлине степени постају све популарнији. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.