Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 4 Master društvenih nauka (MA) u Menadžment događaja 2023

4 MA Programi u Menadžment događaja 2023

overview

Студенти траже да унапређују своје образовање из предмета хуманистичких наћи много путеве доступне у делању са Мастер оф Артс (МА) степен. Ови програми обично потребно између једне и две године и врти се око хуманистичких, филозофије, друштвених наука или ликовне уметности.

Шта је магистар приредбе? Овај степен програм се фокусира на стицање пословних вештина потребних за руковање све аспекте управљања велики догађај, од почетка до краја. Студенти се упознају са теоријским питањима који су укључени у модерним туристичким, угоститељским и догађаја организацијама, као и практичним сродним темама. Субјекти курсева укључују Управне култура и утичу људи, стратешки финансијски менаџмент за прилике те критичне истраживачких метода. Уписани студенти блиско сарађују са организацијама стављање на пословима великих размера како би сазнали све детаље који су укључени.

Дипломираним студентима са Мастерса у приредбе имају ногу на другим траже посао у области угоститељства и туризма.Догађаји индустрија се константно мења и брзо шири, а да потребе за виши стандард професионализма расте, ови степени постају вреднији као средство да покажу вештине и стручност.

Накнаде у вези са магистар приредбе варирају у зависности од школе, програму и трајања студија. Заинтересовани кандидати треба да контактирају директно школама да сазнају конкретне информације.

Носиоци ових степени може очекивати да буде у велике потражње за рад као догађаји менаџерима широм света, без обзира да ли раде за предузеће специјализовано за посебне прилике, као независна извођача, или за индустријске гране. Без обзира на ваш интерес - да ли је то спортска дешавања, музичко-забавни програм, фестивале заједнице, међународним сајмовима, конвенција, венчања, итд - да сте сигурни да пронађете нишу у овом динамичном и разноврсном терену.Задаци се крећу од обезбеђивања просторе и испуњавању сајтове да преговара са забаве и делегирање одговорности.

Уколико сте заинтересовани за унапређење вашег студије у области управљања догађајима, наћи ћете неколико опција на располагању. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment događaja
fields_of_study
 • Studije Menadžmenta (4)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format