Keystone logo

67 MA Programi u Studije Marketinga Marketing 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Studije Marketinga
  • Marketing
Polja studija
  • Studije Marketinga (67)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Studije Marketinga Marketing

За студенте који желе да унапреде своје каријере кроз образовање, рад према Мајстору уметности (МА) је похвалан избор. Универзитети широм света нуде своје МА програме у различитим областима.

Шта је магистар маркетинга? Овај степен често се темељи на пословном, менаџменту или чак психолошком пореклу. Студенти који студирају маркетинг ће се надовезати на своје знање у позадини како би сазнали како се предузећа и производи развијају напред у савременом свету. Како су студије маркетинга напредовале, развиле су се у специјализиране области као што су друштвени медији, управљање производима и односи с јавношћу. Често се фокусира на комуникацију са клијентом или клијентом узимајући у обзир начин размишљања о пословању. Како светска економија постаје све глобализована, маркетинг игра све већу улогу у комуникацији вредности са купцима широм света.

Студирањем за магистар маркетинга, студенти науче како најбоље решавати жеље и потребе других, вештину која их добро служи у њиховим односима са другима. Студенти се такође фокусирају на међукултурна питања и међународни извоз, поља која проширују њихов културни поглед на свет и могу довести до путовања за оне који су у међународним студијама.

Пошто време потребно за зараду магистарског студија у маркетингу често варира, у зависности од распореда студента, трошак ће се заснивати на времену проведеном на програму и одабраној школи. Студенти треба да провере трошкове маркетинг програма за које желе да сазнају више.

Маркетинг је широко поље студија, а каријере које проистичу из МА у маркетингу су једнако разноврсне. Дипломци могу да пређу границе у међународном пословању као менаџери производа или руководиоци рачуна. Локално, дипломци маркетинга често се налазе у великој потражњи у каријери као што су представници продаје, специјалисти за односе с јавношћу, менаџери продаје, стручњаци за људске ресурсе, аналитичари за пословну интелигенцију и менаџери операција. Због повећања глобалног маркетинга очекује се да ће ове каријере наставити да расте.

Зарадити магистарски степен маркетинга може започети студентску каријеру у нове могућности. Универзитети широм света нуде овај програм будућим студентима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.