Keystone logo

28 MA Programi u Studije Administracije Ljudski resursi 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Studije Administracije
  • Ljudski resursi
Polja studija
  • Studije Administracije (28)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Studije Administracije Ljudski resursi

Шта је МА у људским ресурсима? Подручје људских ресурса је умјетност стварања паметних избора особља. Ово је растућу и утицајну област у свету међународног пословања. Магистар у ХР-у је популарна опција за многе студенте који планирају да врше врхунски рад са глобалним или локалним организацијама.

&nbsp

Стручњаци који желе да изграде своје обуке, менаџмент, организационе и буџетске вјештине могу имати користи од магистра у ХР-у. Ову област студирања можете наставити кроз едукацију на даљину, интензивне курсеве на лицу места или вечерње часове намењене запосленима активне каријере. Убрзани 1-годишњи програми су идеални за брзо учење. Рад на предмету може обухватити детаљну обуку у процесу обраде података и структурирању пакета пакета, као и паметне стратегије за компензацију запослених.

&nbsp

Магистрирале у људским ресурсима представљају драгоцен додатак сваком резимеу или ЦВ-у. Са овим степеном у руци, можете повећати свој потенцијал зарађивања, изградити већу сигурност посла и дати себи додатне опције за будућу мобилност у каријери. Пословне вјештине и људске вјештине које ћете набавити у програму могу се пренијети у скоро сваку област корпоративног или образовног свијета.

&nbsp

Трошкови магистарског кадра у области људских ресурса варирају од једне до друге земље, као и између програма и школа. Програми учења на даљину често могу бити паметан избор због смањења режијских трошкова даљинског образовања. Интензивни програми могу вам дати економичну обуку у области људских ресурса у једној години или чак мање.

&nbsp

Када имате магистар у људским ресурсима, можете наставити са широким спектром каријера. Неки од најпопуларнијих избора су запошљавање, корпоративна обука, анализа користи, управљање здравственим услугама, запошљавање, управљање људским ресурсима и професионална евалуација на радном месту. Ова свестрана диплома може бити кључ за повећање статуса и већу плату. Многи дипломци удвостручују своју зараду за само неколико година од пријема свог магистра.

&nbsp

Да ли сте заинтересовани да предузмете следеће кораке ка стручној спреми за људске ресурсе? Сазнајте више о школама које могу бити најбоље за вас. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.