Keystone logo

Filteri

 • MA
 • Društvene nauke
 • Političke nauke
 • Ljudska prava
Polja studija
 • Društvene nauke (28)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

28 MA Programi u Ljudska prava 2024

  MA Programi u Ljudska prava

  Мајстори уметности степен је један од најпопуларнијих опција постдипломских образовања доступних, и то са добрим разлогом. МА студенти могу да стекну драгоцено искуство, проширење базе знања, изградити вештине критичког размишљања, а студирају у разним различитих области, укључујући људска и грађанска права. Па шта је магистар људских права?

  &nbsp

  МА у људским правима подразумева проучавање закона и политике широм света који се односи на људска права, као и социјалне, еколошке, политичке, економске и контексте иницијатива много права. Ови програми често су и снажан нагласак на реторици, аргумент изградњу и вештине критичког размишљања.

  &nbsp

  Постоји много разлога зашто је стицање магистар људска права, од којих најмање је јак разумевање контекста за побољшање људских права широм света. Такође продубљује знања и побољшава вештине решавања проблема.Добијање МА је важан корак на путу ка добијању докторат, за оне који су заинтересовани, а такође може довести до појачане конкуренције на глобалном тржишту рада.

  &nbsp

  Постоји много каријере која може да буде настављен са МА у људским правима. Један популаран избор је закон, која омогућава студентима да искористи правне каријере боре против злоупотребе права. Влада и непрофитна рад су такође велики избор за оне са дипломом људских права, а у многим случајевима академске каријере су такође отворени за посвећене студентима или претендују наставника.

  &nbsp

  Трошкови дипломираног људских права могу да се крећу широко, у зависности од варијација у програмима, институцијама и ситуацијама. Чак земља студирања може имати значајан утицај на цену. Важно је да будући студенти истраживачки програми пажљиво како би се утврдило да ли је њихов жељени универзитет је добар финансијски способан.

  &nbsp

  Ако сте заинтересовани да се баве диплому магистра у области људских права, онда се данас почео. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.