Keystone logo

26 MA Programi u Studije dizajna Dizajn medija Grafički dizajn 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Studije dizajna
  • Dizajn medija
  • Grafički dizajn
Polja studija
  • Studije dizajna (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Studije dizajna Dizajn medija Grafički dizajn

Зарада магистарског студија у графичком дизајну је савршена прилика да се уметнички склони студенти да уђу у индустрију дизајна. Уз овај интензивни курс, можете научити алате трговине и припремити се за узбудљиву каријеру у области графичког дизајна.

&nbsp

Ако сте заинтересовани за графичку уметност, можете се питати: "Шта је МА у графичком дизајну?" Овај динамички курс, који се нуди на разним школама и универзитетима, представља вашу карту за растући свет комерцијалне графике дизајн. Ови програми се фокусирају на интегрисане дизајнерске медије, историју и теорију визуелне комуникације, типографију, друштвену методологију и друге специјализоване вештине. Изборни и персонализовани семинари заокружују ваше искуство у дизајну како бисте се припремили за уносну каријеру.

&nbsp

Чак и ако сте искусан дизајнер, можете имати користи од Мастер оф Артс у графичком дизајну. Са овом професионалном квалификацијом, можете се издвојити из конкуренције у тражењу посла. МА такође квалификује вас да научите друге о детаљима света графичког дизајна.

&nbsp

Програми графичког дизајна се веома разликују у трошковима. Многи ученици се подупиру комерцијалним радом док траже свој магистар, компензујући цену степена. Стипендије и финансијска помоћ често могу постати доступни. Неким програмима може се завршити само 18 месеци.

&nbsp

Када имате свој магистарски рад у графичком дизајну, можда ћете бити спремни да остварите широк спектар каријера. Многи дипломци нађу посао у оглашивачкој индустрији, индустрији поздравних картица, ресторанској и угоститељској индустрији или низу образовних предузећа. Остали дипломци пређу на онлине дизајн и раде са потрошачким интерфејсима у виртуелном окружењу. Магистарска диплома може да вам постане важан кандидат за послове у сектору издаваштва и штампања.

&nbsp

Данас можете покренути своју каријеру графичког дизајна истражујући студијске програме у вашој области од интереса. МА у графичком дизајну је само неколико кликова. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.