Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 6 Master društvenih nauka  (MA) u Ekonomska politika 2023

6 MA Programi u Ekonomska politika 2023

Pregled

Магистарски програма често фокусира на површини од либералних уметности, као што су књижевности, уметности или филозофије. Програми мастер може захтевати само једну или две године да заврши, али ће отворити многе могућности за запошљавање са дуготрајним бенефиције. Ови програми су на располагању студентима који су већ завршили диплому.

Шта је МА у економској политици? У зависности од посебним фокусом изабран од стране студента, студија економске политике могли укључити курсеве из примењене политике, развој економских политика, интегрални економски развој или макроекономије. Студенти ће погледати проучавање односа између организација или друштава јер су погођене политиком и променама у економијама. Програм обухвата предмете који припремају ученике да анализирају и утичу политике, често са глобалним утицајем.

Студенти развијају техничке вештине да даје резултате на основу јасних информација и јасним разумијевањем макро и микроекономских срединама. Студенти програма такође развијају вештине које су им потребне за дизајн и негују своје економске програме, са могућношћу да се процени ефикасност тих програма. Током програма, студенти зарадити драгоцене перспективе важне за етичке иницијативе и институције.

Трошкови похађање у овим програмима могу варирати много и да утиче трошкова живота око школе. Ово нарочито важи као школе налазе се у великом броју земаља. За тачним информацијама о школарине и других трошкова, будући студенти треба да се обрате појединачно школама.

Дипломци овог типа програма пронађу позиције у локалним и националним владама, приватне корпорације, банке, непрофитне организације, саветодавна тела и глобално здравље и исхрану агенције.Могућности за запошљавање налазе се са локалним и међународним организацијама, нудећи дипломци приступ награђивања каријере на светском спортском терену. Друге могућности укључују приступ истраживачким и образовним позиције или високо плаћене консултантске позиције. Неки наслови посао укључују политички аналитичари и економске менаџере.

Ако прилика да позитивно утиче заједнице на нивоу света апела тебе, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
  • Ekonomska politika
Polja studija
  • Studije Ekonomije (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije