Keystone logo

Filteri

 • MA
 • Studije dizajna
 • Dizajn tekstila
Polja studija
 • Studije dizajna (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  9 MA Programi u Dizajn tekstila 2024

   MA Programi u Dizajn tekstila

   Магистрирала је дипломски степен који се обично фокусира на предмете из хуманистичких наука или друштвених наука. Главне методе учења имају тенденцију да буду семинари са дискусијама о предмету. Често их траје око двије године.

   Шта је МА у текстилном дизајну? Постдипломски степен је обично намењен подучавању студената за стварање лепих, иновативних текстила. Студенти могу научити технике као што су штампа, деворе и вез. Они могу имати прилику да истраже теме као што су развој скетцхбоок-а, визуелна истраживања тржишта и одрживост. Студенти могу уписати курсеве као што су дигиталне културе, истраживање визуелног језика приказа, експериментално објављивање, глобални маркетинг, визуелна култура и текстилни дизајн.

   Кроз радионице и групне дискусије, многи ученици развијају снажне комуникацијске вештине. Они такође могу научити да раде у тимском окружењу и стекну лидерске вештине. Када траже посао, ове вештине могу помоћи да их раздвојимо од конкуренције.

   Магистар у текстилном дизајну може да варира у дужини и детаљима у зависности од универзитета кога одлучите да похађају. Ове варијације могу довести до флуктуације цијена од једне школе до другог. Ваш најбољи поступак је да контактирате будућу школу директно за детаљан распоред трошкова.

   Многи дипломци са магистарским студијама у текстилном дизајну проналазе могућности за запошљавање у различитим областима. Они могу радити дизајнирање за агенције за дизајн текстила или стварање честитки или постати ин-хоусе дизајнер за дизајнерску кућу или добављач. Остале могућности за запошљавање могу укључивати графичког дизајнера, малопродајног купца, визуелног мерцхандисер, принтмакер, дизајнера производа, модног дизајнера или стилиста. Послодавци могу укључити приватне клијенте, дизајнерске студије и консултантске фирме.

   Текстил је глобална индустрија, а универзитети широм света нуде МА у програмима за текстилни дизајн. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.