Keystone logo

6 MA Programi u Moda Dizajn aksesoara Dizajn nakita 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Moda
  • Dizajn aksesoara
  • Dizajn nakita
Polja studija
  • Moda (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Moda Dizajn aksesoara Dizajn nakita

Магистарске дипломе обично пружају студентима могућности за одређени професионални и академски напредак. Научници могу прилагодити своје студије тако да одговарају њиховим интересима. Они такође могу имати прилику да спроведу истраживања у својој области и примјењују теоријске концепте у стварним апликацијама.

Шта је МА у дизајну накита? Овај степен може осигурати учесницима програма да проуче све аспекте накита, укључујући ликовну уметност, моду, фотографију, историју, теорију дизајна и праксу, трговину и производњу. Студенти могу да стекну практично искуство дизајнирања и израде сопствених колекција накита користећи различите врсте опреме, технологије и изворних материјала. Они могу проучавати како су културни, географски и економски утицаји утицали на дизајн накита током историје иу новије време.

Дипломци могу применити уметничке вештине научене у многим врстама креативних подухвата. Они такође могу да стекну искуство користећи нове и различите технологије које се могу применити приликом прављења накита или других врста уметности. Вештине професионалне презентације могу се искористити и делити приликом дељења визуелних материјала који истичу уметнички садржај и тему.

Трошкови програма могу се разликовати у зависности од тога како су испоручени предмети, укључујући предавања на мрежи или у лицу, семинаре, радионице или практичне студијске радове. Локација универзитета и трајање програма могу такође утицати на крајњи трошак.

Студенти могу пронаћи каријеру као уметници, дизајнери или произвођачи накита. Могу бити и директори и главни дизајнери своје компаније за производњу накита. Могућности могу бити доступне да постану програмски администратори или кустоси за владине агенције или непрофитне организације које управљају музејима или галеријама. Могућности за каријеру у малопродаји могу укључити консултанта за дизајн, менаџера за едукацију накита, грејдера за накит, менаџера за осигурање квалитета, процењивача, продавца имовине или продавца продавнице.

Студије дизајна накита могу се наћи на универзитетима у уметничким и модним центрима широм свијета. Многи нуде могућности за мрежу у индустрији током студирања. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.