Keystone logo

Filteri

 • MA
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije
 • Komunikacije
 • Audiovizuelna komunikacija
Polja studija
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije (13)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

13 MA Programi u Audiovizuelna komunikacija 2024

  MA Programi u Audiovizuelna komunikacija

  магистрирао је дипломирао први нивоу. Морате зарадити диплому пре него што настави дипломске програме, што је само по себи предуслов за докторату. Програми су обично дуге две године, иако убрзани програми су постали популарни као радна професионалци снап уп степени за брз раст у каријери.

  Шта је магистар аудиовизуелне комуникације? Овај степен показује да овладава вештинама и најбољих пракси у вези са комуникацијом и оглашавање помоћу аудио-визуелних носача. Студенти које спроводе овај степен узимати часове у разноврсном избору тема са централним фокусом на ефикасну комуникацију коришћењем савремених дигиталних носача као што је филм. Курс често укључује студије историје комуникације, филмске историје и историје масовне комуникације. Ово је поред руке-о курсевима у практичним питањима као што су филмске продукције.Студенти завршили програм обучени у сваком аспекту креирању садржаја за различите визуелне и аудио платформи.

  За некога само улази силу посао, корист од зараде диплому може укључивати има ногу над другим посао кандидате који немају диплому. За рад стручњака, степен може да функционише као моћно средство у преговорима плата.

  Колико кошта ваш магистра може зависити од свега од тога да ли сте ишли у школу цигла-и-малтер на место где се пријављујете. Допру до потенцијалних школа за одговоре о трошковима и финансирању.

  Студенти са магистар аудиовизуелна комуникација често може успешно применити на било који број ступања на позиције средњег нивоа у филмска индустрија или са локалним и националним ТВ кућама, почев од филмску продукцију асистент камермана. Дипломци такође могу квалификовати за рад као видео новинари, па чак и у етру емитера.Разноликост ове добро заобљен степена обично осигурава дипломци приступ стално расту могућности у области брзом.

  Први корак у изградњи своју каријеру аудиовизуелна комуникација је брање праву школу. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.