Keystone logo

1 MA Programi u Arhitektonski inženjering 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Inženjerske studije
  • Građevinarstvo
  • Arhitektonski inženjering
Polja studija
  • Inženjerske studije (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Arhitektonski inženjering

Мајстор уметности је опциони степен програма на располагању ученицима након завршетка Бацхелор 'с Дегрее. Програми на различитим универзитетима варирају у дужини, али већина су дуги између једне и две године.

Шта је магистар Арцхитецтурал Енгинееринг? Ова врста програма укључује детаљне студије различитих аспеката архитектуре у припреми студенте да се баве професионално. Дипломци такође могу имати опције завршетку наставка образовања или припрема за предају предмет на напредном нивоу. Курсеви могу да се фокусирају на нискоградњи, израда уз помоћ рачунара и актуелних трендова дизајн / анализа. управљање конструкција је још један важан тема. Неки степени припремају студенте за одређене аспекте дизајна, као што су осветљење и акустике. Програми могу фокусирати на стамбени или пословни пројектима изградње или понуди преглед обе теме.

Магистрирао степен често нуди многе предности.Дипломци су опремљени вештинама да уђу у радну снагу и могу имати право на позицијама вишег нивоа или већим платама. Многе фирме вреднују радника са искуством у изради компјутерског, структуралне анализе и грађевинског надзора.

Трошкови који се односе на мајстор 'с Дегрее варира између универзитета у зависности од дужине програма и количине практично искуство. Ит 'с најбоље сазнати тачан трошкове програма за контактирали канцеларије пријемни.

Архитектонски инжењеринг је поље са могућностима широм света. Студенти могу изабрати каријеру изради нацрте или дизајнирање уметничке детаље објеката. Такође може бити техничке каријере које се односе на пројектовање конструкција, дизајн светла или надгледају процес надметања за комерцијалне грађевинске пројекте. Вештине које се односе на израду рачунара и управљања грађевинским би могло довести до каријере у великим архитектонским фирмама, укључујући и шансу да ментор младе архитекте.Магистрирао дипломски може одлучити да наставе Профессионал сертификат инжењеринг или започети свој сопствени дизајн фирму.

Магистрирао на Архитектонском факултету може да понуди студентима много образовних и професионалних могућности. Да бисте сазнали више о специфичностима било ког степена, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.