Keystone logo

19 MA Programi u Studije Humanističkih nauka Arheologija 2024

Filteri

Filteri

 • MA
 • Studije Humanističkih nauka
 • Arheologija
Polja studija
 • Studije Humanističkih nauka (19)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  MA Programi u Studije Humanističkih nauka Arheologija

  Мастер оф Артс степена у археологији могу бити погодне за пост-бакалауреат студенте који желе каријеру у практичном истраживању или археолошки терену. Мр програм омогућава студенту дубље разумевање људске историје кроз проучавање материјала које су древне цивилизације су иза себе оставили.

  Шта је магистар археологије? Магистар археологије образује студента за руке на археолошком раду, укључујући и опоравља, руковање, и тумачење артефакте на терену. Студент ће такође похађа наставу на сродној когнитивно области као што су антропологија, историја и историја уметности. Многи студенти бирају да се специјализују у одређеном временском периоду или географском подручју. Многе школе нуде различите врсте мастер програма у археологији, које могу да укључују Геоарцхаеологи, археолошко наслеђе менаџмент, компаративна уметности и археологију и многе друге.

  Би унапређење своје образовање у археологији на ниво МА, студенти ће стећи практична знања како и теоретских знања у области. Овај степен може да буде идеалан за некога ко није спреман да се посвете традиционалном плану дипломирани нивоу области је од постизања докторат Ако је ово случај, мр степен може да се користи као одскочна даска за образовању, стручњак касније у каријери ученика; или може постати драгоцени део образовног позадини неког појединца који изабере да се специјализују у сродној области.

  Трошкови постизања магистар варира широко засноване на академске институције, локације и дужине програма. Студенти ће желети да одвојите мало времена да неке поређења трошкова пре одлучивања о програму.

  Власник магистар археологије може имати неколико различитих путеве каријере могу да бирају.Музеји, владине агенције и академске институције су примери могућих послодаваца степена-носилаца на нивоу МА. Ималац МА се може квалификовати да постане пројекат археолог - који надгледа ископавања, ручице буџете и пише предлоге - или менаџер у културном менаџменту истраживања фирме.

  Онлине курсеви омогућавају студентима да студирају за своје магистар у археологији на начине који допуњују своје индивидуалне начин живота. Често се могу узети у било које време и са било ког места. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.