Keystone logo

17 MA Programi u Studije umetnosti Animacija 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Studije umetnosti
  • Animacija
Polja studija
  • Studije umetnosti (17)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Studije umetnosti Animacija

Мастер из области уметности је тип напредног степена намењен студентима из области хуманистичких или друштвених наука. Већина ученика води ову образовну руту након што стекне диплому на истом пољу. МА може бити ефективан начин за ученике да полажу богатију каријеру.

Шта је МА у анимацији? Анимација је разноврсна и креативна студија визуелне, покретне уметности. Аниматори су одговорни за развијање многих омиљених карикатура, филмова и видео игара, као и других иконичких креација. Степен анимације је структуриран да информише ученике о технологијама, техникама и филозофијама иза овог начина дизајна. Саставни део многих савремених анимационих програма су дигитални медији, укључујући веб дизајн, специјалне ефекте и производњу видео игрица.

Студенти са степеном анимације често науку да буду организовани, независни радници. Многи послодавци сматрају да студенти анимације нису само креативни, већ и високо аналитички. Ове особине могу помоћи у прављењу дипломаца у будућности за разне индустрије.

Трошак зараде МА може зависити од земље школе и дужине и врсте степена програма. Ученици могу пронаћи више информација о школарању ових програма контактирањем школе за пријем.

Каријере у анимацији су високо конкурентне, али поседовање магистарског студија у анимацији може помоћи дипломцима да осигурају положаје над онима са само дипломом или мање. Како се технологија развија, студенти такође могу видети раст радних мјеста доступних дигиталним аниматорима. Многи ученици обављају послове у традиционалним медијима попут биоскопа и телевизије, али много радова може се наћи и на онлине аренама. Неке каријере укључују дигитални аниматор, веб дизајнер, дигитални оглашивач, дизајнер видео игара и још много тога.

Универзитети широм света нуде магистарске студије у анимацији. Студенти такође могу размишљати о учењу на даљину путем он-лине курсева који омогућавају зараде од куће могуће. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.