Keystone logo

3 MA Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Afrička književnost 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Književnost
  • Afrička književnost
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Afrička književnost

магистрирао је напредни вишу степен који долази после дипломирао, али пре докторат. Овај академски степен се често постиже у припреми за каријеру у образовању, али се све више вреднује међу осталим дисциплинама као важан симбол достигнућа и високог нивоа специјалистичке обуке. магистрирао такође може да побољша изгледе за посао и потенцијал за зараду.

Шта је магистар Африцан књижевности? Ово је степен постигнут након специјализоване студије о стилу, садржају, симболизам и културног значаја писане речи пореклом из Африке. Студенти стичу знања на високом нивоу у теоријској анализи као односи на литературу и на производе афричких писаца посебно. Курс обично се фокусира на књижевној теорији, компаративне књижевности и Адванцед Енглисх концепата. Посебне жаришта укључују књижевност у афричком језику, као и специјалне курсеве из афричке културе, путовања и друштва.Студенти напуштају опремљен Схарпенед разумевања и вештина критичког мишљења.

Предности мастер је у афричкој књижевности укључују осећај личног остварења која долази са постизањем на постдипломским студијама. Осим тога, послодавци имају тенденцију да повољно гледати на апликантима чији је академски достигнућа одражавају посвећеност и напредно знање.

Трошкови за добијање магистрирао ће зависити од школе ти присуствује, специфичности свог програма и других индивидуалних фактора. Назвати школу која занима да сазнате више.

примаоци степена су опремљени са побољшаним знања која је од посебног значаја у нашем све глобалне радне снаге. Дипломци могу да користе њихов степен као платформе за лансирање за даље студирање и евентуалне каријере у образовању. Или, они директно могу да уђу на тржиште рада као преводилаца, међународним трговинским преговарача или истраживача. Они чак могу да раде са непрофитне групе специјализоване за рад са афричким заједницама.

Као поље посао постаје све конкурентнија, послодавци све више тражити да напредне степени да им помогне да доносе одлуке за запошљавање. Склони ногу у вратима. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.