Keystone logo

0 MA Programi u Studije Administracije Administracija Administracija 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Studije Administracije
  • Administracija
Polja studija
  • Studije Administracije (0)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

Clear filters

Popular degree type

MA Programi u Studije Administracije Administracija Administracija

Зараде мајстора уметности могу бити ефикасан начин да појединци стекну напредније образовање о предмету из области хуманистичких или друштвених наука. Ови степени обично трају две године да зарађују и могу помоћи ученицима да обезбеде више уносне каријере.

Шта је МА у Администрацији? Администрација је сложен процес ефикасног организовања и усмеравања радних тимова како би се постигао унапред одређени циљ. Ово поље студирања помаже ученицима да разумеју мноштво кључних административних функција како би постали високо ефикасни администратори. Рад на предметима у овој области је разноврстан и може укључивати организационо понашање, маркетинг, стратегију финансирања, управљање операцијама, етику, истраживачке методе и статистику, међународни посао и још много тога.

Како ученици зарађују магистратуре, они могу развити различите важне вештине који могу помоћи у запошљавању у скоро свакој позицији иу многим професионалним и личним ситуацијама. Учесници програма могу развити снажну комуникацију и вештине организације како би постали ефикасни менаџери и лидери. Ови ученици такође имају тенденцију да буду оријентисани ка детаљу.

Трошак за МА је обично јефтинији од степена додипломских студија, али може зависити и од трајања програма студија и локације школе. Студенти могу истражити или контактирати различите школе за више информација о школарању.

Студенти са магистарским студијама у администрацији често постају конкурентнији на тржишту рада за више плаћене послове. Рад у администрацији може да варира од јавног до приватног сектора, а многи од тих позиција су менаџерске улоге вођства. Неке могуће могућности за каријеру укључују рад као образовни администратори у позицији директора или супервизора и директора програма за непрофитне организације.

Различите образовне институције широм света нуде магистарске студије. Било да студенти воле студирати у иностранству или од куће, постоји пуно он-лине и скраћеног радног времена. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.