Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Master društvenih nauka  (MA) u Administracija 2023

MA Programi u Administracija 2023

overview

Зараде мајстора уметности могу бити ефикасан начин да појединци стекну напредније образовање о предмету из области хуманистичких или друштвених наука. Ови степени обично трају две године да зарађују и могу помоћи ученицима да обезбеде више уносне каријере.

Шта је МА у Администрацији? Администрација је сложен процес ефикасног организовања и усмеравања радних тимова како би се постигао унапред одређени циљ. Ово поље студирања помаже ученицима да разумеју мноштво кључних административних функција како би постали високо ефикасни администратори. Рад на предметима у овој области је разноврстан и може укључивати организационо понашање, маркетинг, стратегију финансирања, управљање операцијама, етику, истраживачке методе и статистику, међународни посао и још много тога.

Како ученици зарађују магистратуре, они могу развити различите важне вештине који могу помоћи у запошљавању у скоро свакој позицији иу многим професионалним и личним ситуацијама. Учесници програма могу развити снажну комуникацију и вештине организације како би постали ефикасни менаџери и лидери. Ови ученици такође имају тенденцију да буду оријентисани ка детаљу.

Трошак за МА је обично јефтинији од степена додипломских студија, али може зависити и од трајања програма студија и локације школе. Студенти могу истражити или контактирати различите школе за више информација о школарању.

Студенти са магистарским студијама у администрацији често постају конкурентнији на тржишту рада за више плаћене послове. Рад у администрацији може да варира од јавног до приватног сектора, а многи од тих позиција су менаџерске улоге вођства. Неке могуће могућности за каријеру укључују рад као образовни администратори у позицији директора или супервизора и директора програма за непрофитне организације.

Различите образовне институције широм света нуде магистарске студије. Било да студенти воле студирати у иностранству или од куће, постоји пуно он-лине и скраћеног радног времена. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • MA
  • Studije Administracije
  • Administracija
fields_of_study
  • Studije Administracije (0)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format