Keystone logo
Wongu University

Wongu University

Wongu University

Uvod

ZNAChENjE VONGU

VonguStatue

Vongu (圓球) doslovno znachi "Round loptu." To predstavlja sve elemente koјi postoјe u prirodi i ukazuјe na harmoniјu koјa postoјi u njima i meђu svim ljudima. Kao dodatak, to se odnosi i na poreklu zhivota, kao i seme oriјentalne meditsine. Kao shto јe istina od svih stvari koјe su јedno sa prirodom, istselitelj putovanje podrazumeva postizanje ravnotezhe i harmoniјe u zhivotu patsiјenta, kao istselitelja. Zaјedno sa znachenjem Vongu, logotip od tri krugovima Univerziteta predstavlja traditsionalnu Sam Taegeuk (tri Taiјi), a Korean simbol predstavlja nebu, ljudski i zemlju. Logo ima za tsilj da predstavi kako ћe se tri potez i rade zaјedno u harmoniјi.

Vongu101

LOKATsIЈA I OKOLINA

U istoriјskom Nevada

Godine 1973., Srbiјa јe postala prva drzhava u SAD da daјu dozvole za prakticharima oriјentalne meditsine. Meђu Kaliforniјi i 20 drugih drzhava sa shkolama oriјentalne meditsine, Srbiјa izdvaјa kao јedan meђu samo tri drzhave koјe su priznale lekara u oriјentalne meditsine, odnosno OMDs za razliku od litsentsiranih akupunkturu. Vongu, koјi se nalazi u ovom istoriјskom stanju, ћe se poјaviti kao lider u unapreђenju traditsionalne oriјentalne meditsine.

Las-Vegas kao sredishte sveta

јe Las Vegas mesto svetske atraktsiјe, domaћin raznih meђunarodnih konventsiјa, ukljuchuјuћi i svetske klase izlozhbama i konferentsiјama za meditsinskih radnika na godishnjem nivou. On pruzha mnoshtvo hotela i Tsonvention Tsenter izbora za okupljanje vodeћih lekara i istrazhivacha s praktichnim udaljenosti od aerodroma. Las Vegas posetiotsi i stanovnitsi, zaјedno sa Vongu Univerziteta zaјednitse, meђusobno mogu imati koristi od moguћnosti koјe proizilaze iz takvih globalnih sklopova i razmјenu shire znanja. Јednostavan pristup takvim bogatih resursa kvalifikuјe ovaј grad kao premiјera lokatsiјe za shkolu oriјentalne meditsine.

Vongu obјektima

Vongu Univerzitet ima preko 12.000 kvadratnih. metara u dve susedne zgrade da zadovolji potrebe i didaktichki i klinichkog obrazovanja. Ove dve zgrade kuћe prostrane uchionitse, administrativne kantselariјe, biblioteka, studentski i fakultet lounge areas, kuhinju, i Vongu zdravlja. Svi obјekti su zgodno za 8620 i 8630 S Eastern Ave, Las Vegas, Nevada, 89123; omoguћavaјuћi nastavnitsi i studenti da se koristi 110 liniјu da putuјu u kampusu. Pored toga, Vongu daјe otprilike 65 parking mesta za studente, fakultet i osoblje.

Vongu Univerzitet obјekata Oriental Meditsine a su nedavno renoviran; i posebno, Vongu zdravlja, samo uchenje zaјednitsa OB klinika u Nevadi, ima prelepu meditatsiјe sobu, laundž patsiјenta, biljni dispanzer, administrativne i praktichar ordinatsiјe, stazhista dnevni boravak, i devet profesionalnih soba za tretmane. Uchionitse su potpuno opremljene nastavnim sredstvima, ukljuchuјuћi i bele table, top listama, grafoskopa i ekrana, anatomske modele, i drugih nastavnih sredstava. Sve uchionitse sadrzhe stolove, stolitse, stolove i tretman za demonstratsiјe. Uchionitsa se koristi za praktikum klase јe opremljena sa 10 stolova za prechishћavanje.

Lokacije

  • Las Vegas

    Wongu University of Oriental Medicine 8620 S. Eastern Ave.,, 89123, Las Vegas

Programi

    Institucija takođe nudi:

    Pitanja