Keystone logo
Webster Geneva

Webster Geneva

Webster Geneva

Uvod

Američko akreditovano obrazovanje u srcu Evrope

Osnovan u Švajcarskoj 1978. godine, Vebster Universiti Ženeva je akreditovani američki univerzitetski kampus koji nudi visokokvalitetne programe na engleskom jeziku na dodiplomskom (diplomiranom nivou) i diplomskom (master) nivou. Vebster pruža širok Liberal Arts pristup nastavi u kulturno bogatom kontekstu Švajcarske, i Univerzitet je postao važan član zajednice i duha koji čine" Geneve Internationale“.

Na Vebster Univerzitetu u Ženevi koncept međunarodnog obrazovanja postaje stvarnost, jer se studenti iz oko 90 zemalja godišnje okupljaju u zajednici učenika angažovanih od strane globalno raznovrsnog fakulteta. U Vebsteru nećete naći samo stimulativno okruženje koje će vas pripremiti za budućnost, već ćete se pridružiti i fascinantnoj mreži studenata i alumnija.

Naši akademski objekti i biblioteka su moderni, atraktivni i dobro opremljeni. Nudimo i na i van kampusa rezidencije. U kampusu imamo i kafeteriju, salu za fitnes i odlične rekreativne sadržaje.

Vebsterova lokacija u Ženevi dodaće dodatne dimenzije vašem iskustvu visokog obrazovanja. Ženeva je dom sedišta Ujedinjenih nacija u Evropi, i drugih velikih međunarodnih organizacija, brojnih multinacionalnih korporacija i živopisnog finansijskog i trgovačkog centra. Ove organizacije i druge kulturne institucije mogu vam pružiti dodatne mogućnosti za povećanje učenja izvan učionice.

Kada je reč o rekreaciji, Ženevsko jezero i širi region Alpa nude neke od najboljih sportskih terena na svetu - pravo na vašem pragu. Štaviše, Ženeva se nalazi u srcu Evrope, tako da je lako uroniti u kulturu drugih evropskih gradova, od kojih je većina dostupna za manje od dva sata avionom.

Nakon što je primljen u Vebster u Ženevi, pridružite se međunarodnoj univerzitetskoj mreži u kojoj je svet vaš kampus. U mogućnosti ste da studirate u Leidenu, Beču ili Atini ako vam je cilj da ostanete u Evropi. Prilike vas takođe očekuju semestar u inostranstvu na Tajlandu, Gani, Sjedinjenim Državama i nekoliko drugih destinacija.

Akademici

Stepen Programi

Univerzitet nudi studijske programe pod četiri osnovna akademska odeljenja: Poslovanje i tehnologija; Međunarodni odnosi; Medijske komunikacije; Psihologija i profesionalno savetovanje. Univerzitet nudi širok spektar interdisciplinarnih opcija bachelor (uključujući kombinacije akademskih smerova, maloletnici, i sertifikati preko odeljenja) kao i magistarski i diplomski sertifikat programa.

Istraživanje

Naš fakultet sprovodi istraživanja na čelu svojih disciplina, sa ambicioznom istraživačkom inicijativom u cilju jačanja reputacije univerziteta i doprinos globalnoj akademskoj zajednici.

Servis

Služba lokalnoj zajednici je takođe sastavni aspekt naše lokalne misije i aktivnosti. Pored raznih akademskih konferencija tokom cele godine, domaćin je širok spektar javnih događaja za koje je pozvana šira ženevska zajednica, u rasponu od najsavremenijih poslovnih tema do pitanja na čelu svetskih poslova. Univerzitet takođe podržava i podstiče Vebster Humanitarna asocijacija, student-vodio, registrovan NVO.

Međunarodna mreža

Više od 100 godina Univerzitet Vebster (Sent Luis, SAD, od 1915.) služi studentima iz celog sveta u potrazi za prvoklasnim visokim obrazovanjem. Vebster Universiti Ženeva, Univerziteta prvi međunarodni lokacija, ostaje kulturno najraznovrsniji kampus u okviru Vebster svetske mreže. Studenti koji se upisuju u program Vebster stepena imaju globalnu mrežu Vebster na dohvat ruke, sa mogućnošću integracije studija u inostranstvu iskustvo bilo u SAD, u drugim kampusima u Evropi, ili šire.

Vrednosti

Potraga za individualnom izvrsnošću

Na Vebster Univerzitetu u Ženevi podržavamo svakog studenta u njihovoj težnji da se istakne. Ovo uključuje različite akademske resurse, od programa stipendista osmišljenog da inspiriše, mentor motiviše najviše akademske izvođače škole na programe i usluge koje poboljšavaju akademsko dostignuće učenika na svakom nivou. Izvrsnost se takođe podstiče u razvoju karaktera kroz učešće u ko-nastavnim aktivnostima, uključujući opcioni program Vebster LEALES, koji po uspešnom završetku zarađuje sertifikat o liderstvu.

Učenje u globalnom kontekstu

Vebster je dobrodošla, inkluzivna globalna zajednica za učenje. Na Vebster Univerzitetu u Ženevi, preko oko 400 studenata godišnje, imamo studente koji predstavljaju do 90 različitih nacionalnosti i fakultet čije državljanstvo (i/ili poreklo) obuhvata oko 25 zemalja.

Osnovni nastavni plan i program Vebstera, nazvan Globalni program građanstva, potreban je od svih prvostupnika i dizajniran je da podrži razvoj globalnog državljanstva. Studenti koji studiraju na Vebster u Švajcarskoj imaju koristi od svetske mreže Vebster kampusa koja omogućava uzbudljive mogućnosti studiranja u inostranstvu, istovremeno nudeći jedinstveno akademsko iskustvo, čvrsto utemeljeno u obrazovnoj filozofiji Vebster.

Raznolikost& Inkluzija

Vebster Universiti Ženeva je okruženje za učenje koje pozdravlja pojedince iz različitih kultura, uzrasta i socioekonomskih sredina. Kao raznolik, rodno inkluzivan kampus, podržavamo kritične razgovore o tome kako je duh inkluzije ugrađen u koncept globalnog građanstva. Cilj nam je da studentima usadimo poštovanje različitosti i razumevanje sopstvenih i tuđih vrednosti, gde:

Raznolikost obuhvata sve ljudske razlike dok se gradi na zajedničkim stvarima. Služi za uklanjanje diskriminacije i isključenja na osnovu rase, boje, veroispovesti, nacionalnog porekla, etničke pripadnosti, pola, rodnog identiteta, seksualne orijentacije, starosti, socioekonomskog statusa, invaliditeta, religije ili vojnog statusa;

Uključivanje pruža fakultetu, osoblju, studentima i partnerima u zajednici priliku da učestvuju, bez obzira na razlike. Uključuje se u aktivnosti i šansu da učestvuje koristeći nečije sposobnosti u svakodnevnim aktivnostima kao član zajednice.

Personalizovano iskustvo

NaWebster Geneva rezidencijalnom kampusu, studenti su okruženi podržavajućim i kolegijalnom zajednicom koja pruža individualnu pažnju na teme koje se odnose na akademski i vannastavni život. Vebster Univerzitet u Ženevi okuplja atmosferu malog, intimnog iskustva u kampusu sa akademskim znanjem i resursima velikog međunarodnog univerziteta. Osoblje Vebstera i fakulteti rade zajedno kako bi omogućili svim studentima da ispune svoj akademski potencijal.

Kao privatni, neprofitni univerzitet, Vebster fokusira svoje napore na svaki od ovih aspekata fokusiranih na studente i ističe se u njihovom povezivanju, čineći čitavo iskustvo učenja Univerziteta većim od zbira delova.

Izjave studenata

Lokacije

Lokacije
 • Geneva

  15, Route de Collex, 1293 Bellevue, , Geneva

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • youtube
  • linkedin

Pitanja