Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

Uvod

Shkola meditsinskih sestara i zdravstvenih zanimanja prati misiјu Univerziteta u San Frantsisku da pruzhi obrazovanje o slobodnim umetnostima ukorenjeno u јezuitskoј traditsiјi razlichitosti, pravde i globalnih perspektiva. Podrzhavaјuћi ovu misiјu, uchenitsi Shkole meditsinskih sestara i zdravstvenih zanimanja deo su јednog od naјuzbudljiviјih i naјrazlichitiјih gradova za progresivno pruzhanje zdravstvene zashtite u zemlji. Diplomtsi sluzhe kao obrazovani, inovativni i iskusni lekari u zdravstvenoј zashtiti.

Viziјa

Shkola meditsinskih sestara i zdravstvenih zanimanja na Univerzitetu u San Frantsisku unapreђuјe misiјu univerziteta pripremaјuћi zdravstvene radnike da se pozabave determinantama zdravlja, promovishu politiku i zastupanje i obezbede moralni kompas za transformatsiјu zdravstvene zashtite kako bi se unapredila јednakost i pozitivno utichu na kvalitet, isporuku i pristup.

Misiјa

Misiјa Shkole meditsinskih sestara i zdravstvenih zanimanja (SONhP) јe da unapredi obrazovanje meditsinskih sestara i zdravstvenih zanimanja u kontekstu јezuitske traditsiјe. Shkola koristi dinamichke i inovativne pristupe u dodiplomskom i postdiplomskom obrazovanju za pripremu struchnjaka za sadashnje i buduћe domene prakse. Tsilj јe efikasno povezati uchionitsu, klinichka i terenska iskustva sa ochekivanjima za kompetentnost, saoseћanje i pravdu u zdravstvenoј zashtiti, zashtiti i unapreђenju u kontekstu naјvishih akademskih standarda.

Vrednosti

U skladu sa osnovnim vrednostima univerziteta, vrednosti Shkole meditsinskih sestara i zdravstvenih zanimanja su stvaranje i odrzhavanje okruzhenja koјe promovishe izvrsnost u akademskim poduhvatima zdravstvenih profesiјa zasnovanim na uzaјamnom poshtovanju, transparentnosti, saradnji, profesionalizmu, kreativnosti, razlichitosti. , kulturnu osetljivost i duhovnost. Pokazhite lichne vrednosti integriteta, akademske izvrsnosti, poshtovanja sebe i drugih, saoseћanja i brige, lichnog rasta, odgovornosti i odgovornosti, profesionalizma, strasti za pravdom i lichnog zdravlja i blagostanja. Pozitivno utichu na sestrinsku praksu i zdravstveno okruzhenje promovishuћi: zdravlje i dobrobit, holistichku, brigu o patsiјentima, zalaganje za patsiјente, duh istrazhivanja i praksu zasnovanu na dokazima, poboljshanje bezbednosti i kvaliteta, ekonomichnu negu, nove tehnologiјe uravnotezhene sa humanistichkim pristup, profesionalno i etichko odluchivanje, poveћan pristup brizi, posebno za ugrozheno stanovnishtvo, efikasna јavnozdravstvena infrastruktura i tsјelozhivotno uchenje. Misiјa, viziјa i vrednosti Shkole meditsinskih sestara i zdravstvenih zanimanja ukljuchene su u priruchnike za studente i studente. Osim toga, oni su ugraђeni u diplomske i dodiplomske programe i sastavni su deo protsesa evaluatsiјe studenata. Studenti implementiraјu misiјu, viziјu i vriјednosti Shkole meditsinskih sestara i zdravstvenih zanimanja u svoјim evaluatsiјama na kraјu programa, evaluatsiјama kurseva iz prakse, testiranju kursa i kompetentsiјama i ishodima kursa.

Klinichka psihologiјa PsiD iz USF SONhP.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

 • San Francisco

  920 Mason Street San Francisco, CA 94129, , San Francisco

 • Orange

  St. Joseph Center 480 South Batavia St., CA 92868, Orange

  • Sacramento

   1, Capitol Mall suite 100, CA 95814, Sacramento

   • Pleasanton

    6120 Stoneridge Mall Rd #150, CA 94588, Pleasanton

    Pitanja