Keystone logo
University of Sydney Magistar arhitektonskih nauka - Dizajn osvetljenja, audio i akustika
University of Sydney

Magistar arhitektonskih nauka - Dizajn osvetljenja, audio i akustika

Camperdown, Аустралија

2 Years

Engleski

Redovne studije

15 Jul 2024

Sep 2024

AUD 43.500 / per year

Na kampusu

Uvod

Ovaj jedinstveni program omogućiće vam da izgradite snažno tehničko obrazovanje u ljudskoj vizuelnoj percepciji, metodama kvantifikacije svetlosti, tehnologija osvetljenja i održivosti uz dodatnu specijalizaciju za audio i akustiku.

Zašto studirati sa nama?

Obrazovna izvrsnost

Sidnejska škola arhitektonskog dizajna i planiranja jedna je od 25 najboljih svetskih škola u oblasti arhitekture/izgrađenog okruženja*. Privukli smo svetski poznate nastavnike i istraživače, tako da ćete naučiti najnovije prakse od lidera na terenu.

Izbor i fleksibilnost

Naša jedinstveno fleksibilna struktura kursa vam omogućava da dopunite svoje osnovne studije sa širokim spektrom izbornih iz celog Univerziteta.

Izvanredni objekti

Imaćete pristup našim najsavremenijim računarskim laboratorijama i opremi za digitalnu proizvodnju i namenskim studijskim prostorima za studente. U našoj zgradi se nalazi jedina laboratorija za kvalitet životne sredine u zatvorenom prostoru (IEK) na južnoj hemisferi, opsežna istraživačka laboratorija za osvetljenje i izvanredne audio i akustike, uključujući anehoičnu komoru i studio za snimanje.

Mogućnosti industrije

Mogućnosti za industrijsku praksu i međunarodna putovanja dodatno će proširiti vaše razmišljanje kao profesionalca za dizajn. Imaćete mogućnosti da prisustvujete radionicama koje vode međunarodni naučnici i prikažete svoj rad u našoj galeriji limenih šupa.

* KS Vorld Universiti Rankings po predmetu 2022

Idealni studenti

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja