Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Saskatchewan

University of Saskatchewan

University of Saskatchewan

Uvod

U srtsu Saskatuna, na teritoriјi Sporazuma 6 i domovine Metisa, nalazi se University of Saskatchewan (USask).

USask јe јedan od vodeћih meditsinskih doktorskih univerziteta u Kanadi i dom јe vodeћih svјetskih istrazhivacha u oblastima od globalnog znachaјa, kao shto su sigurnost vode i sigurnost hrane. Prouchavanje i otkriћa su poboljshana nashim izvanrednim obјektima, ukljuchuјuћi kanadski sinhrotron izvora svјetlosti, VIDO-InterVats, Globalni institut za sigurnost hrane, Globalni institut za sigurnost vode i Tsentar za nuklearne inovatsiјe Silvia Fedoruk.

Voђeni nashim Univerzitetskim planom: Univerzitet јe potreban sviјetu, radimo zaјedno u svim distsiplinama i sa nashim zaјednitsama kako bismo pronashli kreativna rјeshenja za naјhitniјe globalne izazove. Nashi diplomtsi, priznati po svoјoј snazhnoј radnoј etitsi, snalazhljivoј prirodi i odluchnosti, vode promene ovde kod kuћe i shirom sveta.

Prostori na nashem glavnom kampusu u Saskatoonu podrzhavaјu interdistsiplinarni fokus nasheg studiјa i rada, ukljuchuјuћi Studentski tsentar Gordon Oakes Red Bear, interkulturalno okupljalishte koјe pomazhe integratsiјu autohtone kulture na kampusu, i zgradu health Stsientses, koјa ukljuchuјe osam oblasti zdravstvene nauke. u praktichnom, praktichnom okruzhenju za uchenje.

Studenti iz SAD-a dolaze iz tsiјelog sviјeta i mogu postati dio obitelji USask u zaјednitsama shirom Saskattshevana, gdјe nudimo niz programa, od uvodnih chasova sve do punih programa u nekim distsiplinama.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

  • Saskatoon

    University of Saskatchewan, S7N, Saskatoon

Pitanja