Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

Uvod

Uvod

Velcome to theUniversity of Liverpool Online Programmes.

Naši postdiplomski programi pružaju pristupačan i pogodan put za unapređenje vašeg učenja i napretka u vašoj karijeri. Dobićete visoko cenjene kvalifikacije od prestižnog univerziteta u Velikoj Britaniji i člana Russell Group, grupa 24 istraživačko-vodio UK univerziteta posvećena održavanju najviše moguće standarde istraživanja i obrazovanja.

Portret koncentrisane zrele poslovne žene koja radi na laptopu dok sedi za stolom kod kuće

Zašto studirati sa University of Liverpool Online Programmes

Svi naši programi su posebno dizajnirani za online učenje. Nastava i procene fleksibilno se isporučuju putem naše najsavremenije platforme za učenje, pružajući vam pristup svim resursima i podršci potrebnoj za završetak studija na mreži. Po uspešnom završetku programa, bićete pozvani da diplomirate na prelepom kampusu Univerziteta u Liverpoolu na severozapadu Engleske.

O nama

Univerzitet u Liverpulu nudi onlajn programe od 2000. Prepoznati smo kao jedan od vodećih evropskih provajdera potpuno onlajn postdiplomskih diploma. Sa fokusom na napredovanje u karijeri i globalnu saradnju, naši programi su dizajnirani za ambiciozne profesionalce sa višegodišnjim iskustvom na poslu, koji žele da steknu prestižnu kvalifikaciju, a da pritom ne ugrožavaju svoje postojeće obaveze.

Izbliza pogled odozgo afričkog američkog mladića koji kuca tekting na modernoj tastaturi laptopa, biracial muški radnik sedi za stolom radi na računaru, konsultuje klijenta ili studira na mreži, koncept tehnologije

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

  • Liverpool

    Liverpool, Уједињено Краљевство

    Pitanja