Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Uvod

Dom University of Lincoln je rastućoj zajednici studenata iz celog sveta i oduševljeni smo što razmišljate da nam se pridružite.

Pošto je Njeno Veličanstvo Kraljica otvorila prvu University of Lincoln zgradu na Braiford Pool Campusu, pozdravili smo više od 90,000 studenata iz svih 135 zemalja. Danas smo uvršteni u prvih 150 svetskih univerziteta na Times Higher Education (THE) Ioung Universiti Rankings 2020, a takođe smo imenovani kao Modern Universiti of the Iear u The Times i Sundai Times Good Universiti Guide 2021.

Na University of Lincoln, stavljamo studente u srcu svega što radimo. Imamo reputaciju inovativne nastave i dobili smo ukupnu ocenu sa pet zvezdica u rejtingu KS Stars 2020. godine i dobili smo zlato, najviši mogući standard, u nacionalnom okviru za nastavnu izvrsnost (TEF) 2017.

Odlična lokacija

Kao student na University of Lincoln, vi ćete živeti u jednom od velikih istorijskih gradova Evrope,

sa istorijom koja datira još od 300pne. Pored ostataka iz rimskog nasleđa Lincolna, grad je takođe dom brojnih istorijskih građevina i znamenitosti, uključujući katedralu Lincoln koja je sagrađena 1072. godine i nekada je bila najviša zgrada na svetu. Grad je takođe dom dvorca Lincoln koji je skoro 1.000 godina gledao nad obilima grada.

Lincoln je fantastično mesto za život, učenje i rad, a Telegraph je proglašen jednim od 20 najboljih gradova u Velikoj Britaniji u 2017. godini. Lincoln je 2016. godine proglašen i najprijatnijim mestom u Velikoj Britaniji od strane programa Big Lunch projekta Eden Project i onih koji ovde žive. Nedavno je Lincoln proglašen jednim od najpovoljnijih studentskih gradova u Velikoj Britaniji, prema The Times Good Universiti Guide 2020.

Možda ne mislite da poznajete okrug Lincolnshire, ali naši stanovnici su pomogli oblikovati istoriju izvan njenih granica. Kao primer, poznati fizičar i matematičar sir Isaac Nevton rođen je u selu Lincolnshire Voolsthorpe-bi-Colstervorth 1642. godine. Linkolnshire je takođe bio rodno mesto prve žene premijerke Velike Britanije, Margaret Tačer, i dom pesnika Alfreda Tennisona.

Sa više od 2.000 godina istorije, grad Linkoln je korišćen kao lokacija za snimanje u velikom broju televizijskih serija i filmova, uključujući Dovnton Abbei, Da Vinčijev kod i Kralj.

160797_160654_Studying3.jpg

Priprema vas za buduću karijeru

Poslodavci sve više traže pojedince koji mogu da naprave razliku na današnjem globalnom radnom mestu. Kao student na University of Lincoln, cilj nam je da vas pripremimo za svoju buduću karijeru pružajući vam niz mogućnosti da se uključe u industriju i da razviju veštine spremne za karijeru. Univerzitet je ponosan što je razvio inovativna partnerstva sa nizom organizacija, pružajući studentima sa poboljšanim mogućnostima za radno iskustvo, umrežavanje, i pristup najnovijim trendovima u industriji.

Jedan od najboljih načina da poslodavcu pokažete da ste prava osoba za taj posao je da imate CV koji sadrži iskustvo iz stvarnog sveta zajedno sa vašim akademskim dostignućima. Na University of Lincoln, nudimo niz mogućnosti koje će vam pomoći da razvijete veštine i kvalitete poslodavci sve više traže. Kao primer, veliki broj naših dodiplomskih i postdiplomskih predavanih programa pruža mogućnost da se prijave za učešće u radnom plasmanu ili projektu u industriji. Takođe mogu postojati mogućnosti da čujete od gostujućih govornika i da učestvujete u izletima koji će vam pomoći da proširite svoje znanje. Da biste saznali više, posetite stranice programa na našoj veb stranici.

Naši kursevi su stekli međunarodno priznanje sa poljoprivredom u Lincolnu rangiranom u prvih 250 na svetu na KS Vorld Universiti Rankings 2020, dok su računarske nauke i obrazovanje rangirani u prvih 250 na svetu na Times Higher Education (The) Vorld Universiti Rankings 2021.

Želimo da se studenti uključe u inicijative kao što je naš studentski upravljani investicioni fond i uživaju u prednostima naših veza sa kompanijama kao što su Siemens i Rojters. Imamo Bloomberg terminale u kampusu, omogućavajući poslovnim studentima i osoblju da prate i analiziraju podatke o finansijskom tržištu u realnom vremenu, zajedno sa laboratorijama, predavaonicama i seminarskim prostorijama

Odlično studentsko iskustvo

Unija naših učenika (SU) može vam pomoći da vaše vreme u Lincolnu bude zaista nezaboravno iskustvo.

Vođeni studentskim liderima, SU nudi niz mogućnosti i podrške članovima naše studentske zajednice dok predstavljaju vaše akademske interese.

Pridruživanje klubu ili društvu može biti odličan način za sklapanje novih prijatelja, stvarajući veze koje mogu trajati ceo život. SU tradicionalno nudi više od 100 različitih sportskih klubova i društava kojima se svako može pridružiti. Oni se kreću od akademskih grupa poput Computer Science and Law Societies do manje tradicionalnih klubova kao što su Harri Potter i Pokemon Go Societies.

Pored fascinantne istorije i sela, okrug Lincolnshire poznat je po regionalnoj hrani kao što je Lincolnshire kobasica, a ima puno toga za videti i učiniti, šetnjama na selu Lincolnshire Voldsom i izletima na britansko more u Cleethorpes i Skegness u blizini.

Otkrijte Lincoln gde god da ste na svetu

Naši vebinari, predmetni majstorski časovi, sesije pitanja i odgovora i razgovori studentskog panela odličan su način da otkrijete kako je živeti i učiti na University of Lincoln.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

Lokacije
  • Lincoln

    Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

    Pitanja