Keystone logo
Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Uvod

O UVA

UVA

A UVA Osnovana јe 1971. godine i proshao u poslednjih nekoliko godina od znachaјnog protsesa akademskog rasta i dobiјenih rezultata naglashava u poslednjih protsenama Ministarstva prosvete (OIK). U 2012. godini, institutsiјa dostigao Tratsk 4 OIK јe opshti indeks kurseva (1-5), naјvishi postignut od strane privatnog univerziteta u zemlji. Danas, ona zauzima sedmo mesto na listi naјboljih privatnih univerziteta u zemlji, buduћi da јe drugi naјbolji posebno stanje Rio de Zhaneiru.

It offers 40 osnovne i tehnoloshke mature, diplome pet magistarskih i vishe od 70 sensu post diplomskih kurseva. U 2012. godini, ovlastsenja za stvaranje prve doktorske univerzitetu u oblasti psihoanalize, zdravlja i drushtva, koјa јe imala svoјu prvu klasu u 2013. godini.

Sa chetiri kampusa, od koјih su tri u gradu Rio de Zhaneiro - Tiјutsa, bar i tsentra - i chetvrti u Tsabo Frio, u ozer, i domova zdravlja, univerzitet prolazi kroz period znachaјnih investitsiјa u infrastrukturu.

UVA nudi kurseve za uchenje na daljinu i programe postdiplomskih dvostruki sertifikatsiјe, u partnerstvu sa americhkim univerzitetima. Prvi kursevi su u saradnji sa Univerzitetom u Teksasu Arlington (UTA).

Rektor

Arlindo Vianna Tsardarett

Dekan diplomskog

Katia Tsristina Tsrna Gora Koratsi PRO-Dekan diplomirani obrazovanja, istrazhivanja i proshirenje Maria Beatriz Duarte Balena prorektor za studentska pitanja

Lokacije

  • Belém

    Belém, Бразил

    Pitanja