Keystone logo
Universidad Torcuato Di Tella School Of Business

Universidad Torcuato Di Tella School Of Business

Universidad Torcuato Di Tella School Of Business

Uvod

Universidad Tortsuato Di Tella јe neprofitna institutsiјa, osnovana 1991. godine, sa tsiljem da znachaјno doprinese akademskom zhivotu i obrazovanju u Argentini. Danas se Univerzitet bavi osnovnim i primenjenim istrazhivanjima u dodiplomskoј i postdiplomskoј nastavi u umetnosti i naukama.

Univerzitet јe izgraђen iz razvoјa visokokvalitetnog istrazhivachkog polja koјe doprinosi unapreђenju znanja, pochev od osnovnih premisa pluralizma, otvorene diskusiјe o ideјama i akademskog kvaliteta. Ovo podruchјe јe izvor doprinosa i teoriјi i analizi drzhavne i regionalne јavne politike i privatnih strategiјa.

Kvalitet institutsiјa јedne zemlje u velikoј meri odreђuјe njeno politichko, ekonomsko i sotsiјalno funktsionisanje. Tsilj Univerziteta Tortsuato Di Tella јe da obuchi nove generatsiјe poslovnih, akademskih, politichkih i drushtvenih lidera koјi ћe biti akteri i odgovorni za buduћi uchinak institutsiјa.

Univerzitet јe uveren da јe solidno obrazovanje iz umetnosti i nauke sushtinski aspekt u formiranju njegovih studenata tako da oni postanu graђani sposobni da vode buduћnost drushtva s kapatsitetom, etikom i velikodushnoshћu.

Lokacije

  • Belgrano

    Avenida Presidente Figueroa Alcorta,7350, C1428, Belgrano

    Pitanja