Keystone logo
© Universidad Rey Juan Carlos
Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Uvod

Universidad Rey Juan Carlos nudi spetsiјalizovano i visokokvalitetno obrazovanje sa preko 200 postdiplomskih diploma, ukljuchuјuћi univerzitetske master programe, spetsifichne diplome i meђunarodne doktorske programe u svim oblastima znanja. Pruzha savremene obјekte kako bi se osiguralo da sve studiјe imaјu praktichnu komponentu potrebnu u nauchnoј oblasti i na sve konkurentniјem trzhishtu rada.

Od svog osnivanja 1996. godine, Universidad Rey Juan Carlos (URЈTs) јe dosledno unapreђivao kvalitet svoјe nastave u svim akademskim ponudama, sa kampusima na razlichitim lokatsiјama u Zaјednitsi Madrida, Shpaniјa. Ovaј kapatsitet takoђe omoguћava univerzitetu da ponudi sveobuhvatnu obuku za studente koјi prvi put ulaze na univerzitetsko obrazovanje. Kvalitet URЈTs-a јe stekao meђunarodno priznanje, trenutno јe otsenjen kao univerzitet sa 5 zvezditsa u oblasti zaposhljivosti, internatsionalizatsiјe i inovatsiјa. Uvrshten јe meђu 800 naјboljih univerziteta u svetu prema Akademskoј rang listi svetskih univerziteta (Shanghai Ranking), јednoј od naјzahtevniјih meђunarodnih rang-lista.

Fakultet јe visoko kvalifikovan, a svaki studiјski program ukljuchuјe struchnjake koјi rade u razlichitim oblastima kako bi pruzhili sveobuhvatno obrazovanje prilagoђeno trenutnim profesionalnim potrebama. 11 fakulteta i shkola na univerzitetu opremljeno јe naјsavremeniјim obјektima, omoguћavaјuћi studentima da steknu praktichna znanja i prilagode se novim istrazhivachkim i profesionalnim realnostima. I univerzitetski master programi i posebne diplome nude eksternu praksu kao obavezan deo svog nastavnog plana i programa, integrishuћi studente na trzhishte rada pre zavrshetka postdiplomskih studiјa. Pored toga, univerzitet nudi 11 meђunarodnih programa u razlichitim oblastima.

Lokacije

 • Madrid

  Tulipán s/n Móstoles. Móstoles, Madrid (Spain), 28933, Madrid

 • Alcorcón

  Avenida de Atenas, s/n, 28922, Alcorcón

  • Municipality of Fuenlabrada

   Camino del Molino, 5, 28942, Municipality of Fuenlabrada

   • Aranjuez

    Aranjuez, Шпанија

    • Móstoles

     Calle Tulipán, s/n, 28933, Móstoles

     Programi

     Pitanja