Keystone logo
Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Uvod

Smeshten u gradu Јose Ts. Paz, Natsionalni univerzitet Јose Tslemente Paz (UNPAZ) osnovan јe 2009. godine Zakonom br. 26,577. UNPAZ priznaјe visoko obrazovanje kao osnovno drushtveno pravo za ekonomski, drushtveni i kulturni razvoј regiona i za јachanje vladavine prava i demokratskih vrednosti ljudi.

U tom smislu, njegova misiјa јe predavanje u visokom obrazovanju, kao i proizvodnja i shirenje znanja koјe doprinosi razvoјu regiona, stavljaјuћi se u sluzhbu konsolidatsiјe drushtvene јednakosti i razvoјa.

Njegova viziјa јe promovisanje pravichnosti, inkluziјe i proshirenje moguћnosti koјe visoko obrazovanje nudi lokalnoј zaјednitsi. Vrednosti koјe ga inspirishu zasnovane su na solidarnosti kao putu u zadatku formiranja mushkaratsa i zhena od integriteta koјi su, kao ljudi i graђani, nosiotsi naјvishih ideala koјe humanizam podizhe i sposobni da svoјe znanje stave u sluzhbu drushtva. demokratiјu i rast chovechanstva.

Tsilj ove kuћe studiјa јe garantovati besplatno dodiplomsko obrazovanje i pristup јavnosti, besplatni i besplatni univerzitet, osiguravaјuћi јednake moguћnosti i moguћnosti, razviјaјuћi pluralnu otvorenost bez ikakve diskriminatsiјe prema svim sektorima drushtva.

Pristup bilo kog graђanina јavnom univerzitetu predstavlja stecheno pravo. Visoko obrazovanje ne bi trebalo biti samo јavno i drushtveno dobro, veћ univerzalno ljudsko pravo i odgovornost drzhave.

Lokacije

  • José C. Paz

    Leandro N. Alem,4731, B1665, José C. Paz

    Pitanja