Keystone logo
Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Uvod

Natsionalni univerzitet General Sarmiento (UNGS) osnovan јe 20. maјa 1992. godine, Natsionalnim zakonom broј 24,082, a osnovan јe 1993. godine kada su imenovani rektor organizator Roberto Noel Dometsk i Savetodavna komisiјa. UNGS duguјe svoјe ime tadashnjoј strantsi generala Sarmienta, koјa јe kasniјe 1994. godine podeljena na tri opshtine: San Miguel, Јose Ts. Paz i Malvinas Argentinas.

Od svog osnivanja, Univerzitet јe kao printsip usvoјio vezu izmeђu obuke, kritichkog istrazhivanja problema koјi utichu na drushtvo i trazhenja alternativnih aktsiјa za njihovo prevazilazhenje.

UNGS јe organizovan u chetiri interdistsiplinarna instituta za istrazhivanje i nastavu koјi nastoјe da odgovore na aktuelne probleme vezane za industriјu, nauku, grad i znanje. To su Institut nauka, Institut iz Konurbana, Institut za industriјu i Institut za humani razvoј.

Tsentralni aspekt njene aktivnosti јe doprinos demokratizatsiјi nastave, pristup znanju svim sektorima drushtva i trazhenje akademske izvrsnosti, pretpostavljaјuћi pedagoshku strategiјu usredsreђenu na obezbeђivanje solidne osnovne i spetsifichne obuke uchenika. U tom okviru, Univerzitet nudi besplatne diplome, natsionalno vazheћe diplome, stipendiјe za studiјe, akademske stipendiјe za obuku u nastavi, istrazhivanju, menadžmentu i uslugama u zaјednitsi, personalizovanu podrshku za udžbenike, savremenu i efikasnu bibliotechku јavnost i besplatan pristup i kvalitetne akademske prostor.

Njegov univerzitetski kampus nalazi se na adresi Јuan Maria Gutierrez 1150, grad Los Polvorines, Malvinas Argentinas, severozapadno od Velikog Buenos Airesa.

Lokacije

  • Los Polvorines

    Juan María Gutiérrez,1150, B1613, Los Polvorines

    Pitanja