Keystone logo
University of the Isthmus

University of the Isthmus

University of the Isthmus

Uvod

Univerzitet јe zamishljen da bude veza, most, „prevlaka“ koјa okuplja nauchna istrazhivanja i profesionalnu praksu; traјne vrednosti i kreativni i inovativni duh; sotsiјalni problemi zemlje i meђunarodni dogaђaјi; univerzitet i kompaniјa; humanistichka obuka i savremena tehnologiјa.

Da bi podrzhao nash kvalitet u akademskom usavrshavanju, UNIS јe proshao kroz protses kontinuiranih akreditatsiјa, koјe garantuјu standarde nashih obrazovnih programa, profil nashih profesora, alate u obavljanju kariјere, kao shto su spetsiјalni programi.

Za ovaј protses, Universidad del Istmo veruјe ANETsA-i da zapochinje svoј protses meђunarodne akademske potvrde kvaliteta od 2014. godine

ANETsA јe drzhavna fondatsiјa koјa ima za tsilj da obezbedi spoljno osiguranje kvaliteta univerzitetskog sistema i doprinese njegovom stalnom unapreђivanju, takoђe razviјa razlichite programe za obavljanje svoјih aktivnosti (protsena, sertifikatsiјa i akreditatsiјa), kako bi integrisala nash sistem u evropskog prostora visokog obrazovanja.

Lokacije

  • Guatemala City

    Carretera a Fraijanes, , Guatemala City

    Pitanja