Keystone logo
UNINFORM

UNINFORM

UNINFORM

Uvod

UNINFORM ГРУПА

UNINFORM Гроуп, реномирана и акредитована национална пословна школа ангажована више од 25 година у области високог образовања и иновација процеса обуке, послује са признатим ауторитетом обезбеђујући престижне постдипломске мастере из области туризма, квалитета, безбедности, животне средине, енергетике. , Маркетинг Дигитал анд Цоммуницатион, у обе своје канцеларије у Риму и Милану.

Референце

 • UNINFORM је институција за обуку са преко двадесет година искуства
 • UNINFORM је акредитован у региону ЛАЗИО за стручно усавршавање, сталну обуку, услуге основног усмеравања, услуге специјалистичког вођења, пратњу и услуге подршке послу - Одређује бр ° Д1558 / 09
 • UNINFORM је добио ИСО 9001: 2008 сертификат квалитета за пројектовање и пружање услуга више специјализованог стручног усавршавања. Сертификат бр. 184076 Буреау Веритас
 • UNINFORM је акредитован од стране ЕБАФОС-а - Билатералног тела за обуку и безбедност за пружање курсева обуке у складу са споразумима о државним регионима
 • UNINFORM је члан АСФОР-а - Италијанског удружења за обуку менаџмента.

Као мултидисциплинарна структура која делује од 1996. године, понуда за обуку UNINFORM Групе је званично акредитована у региону Лацио за високо образовање и истовремено је сертификована од стране Буреау Веритас у складу са УНИ ЕН ИСО 9001: 2008. Захваљујући консолидованом и обимном богатом искуству, професионализму и знању стицаном током година у обукама и консултантским активностима, UNINFORM Група нуди квалификоване услуге:

 • Универзитетска школа и пословна школа
 • Информациона технологија и трансфер технологије
 • Пословни и правни консалтинг

Свака од ових услуга је усмерена на развој и консолидацију менаџерских вештина и специјалистичких професионалних вештина, способних да значајно повећају конкурентност појединца и компаније у целини (види референце). Корпоративну структуру UNINFORM Групе чине следећа правна лица: UNINFORM Група: Школа за обуку менаџмента и предузетништва, Обука и развој: Менаџмент консалтинг компанија, Гиордано & Партнерс адвокатска канцеларија: Хигх Тецх Форум Правна, комерцијална и финансијска консултантска фирма: Конзорцијум за иновације и трансфер технологије, Средња школа Академије: Универзитетски студијски центар

Висока формација

Као школа за обуку менаџмента и предузетништва, UNINFORM Група је посвећена унапређењу људског капитала, са циљем развоја модерне менаџерске културе кроз стварање високо квалификованих мастера и извршних мастера.

Менаџмент консалтинг

Група UNINFORM има широку мрежу удружених професионалаца, пажљиво одабраних из менаџерских и академских области, по критеријуму највишег квалитета и највише стручне компетенције; тим људи посвећен не само стратешком и организационом саветовању, већ и успеху италијанских компанија са јаким међународним позивом.

Правне услуге

У том контексту UNINFORM Група директно интервенише са специјализованим професионалцима уписаним у одговарајући списак налога и помаже компанијама у свим фазама у вези са уговорима, аквизицијама компанија, корпоративним инжењерингом, уставом, управљањем компанијом и поверењем, покровитељством у међународним споровима и арбитражом и још много тога .

ХТФОРУМ - Форум високе технологије

Група UNINFORM се предлаже као прави покретач промена за све оне компаније које се фокусирају на технолошке иновације као средство за побољшање, оптимизацију своје производне динамике. У ствари, ми пружамо обиље информација, података и студија посебно усмерених на „најсавременије“ најсавременије и иновативне технологије.

високо образовање

Група UNINFORM је унапредила професионално искуство професора са универзитета, истраживачких института и школа за специјализацију како би понудила глобалну услугу оријентације и помоћи у припремама за универзитет. Наставници се пажљиво бирају и бирају на основу њиховог личног и дидактичког искуства, искуства стеченог на терену и, на крају, али не најмање важно, способности да тумаче и задовоље сву помоћ и потребе учења студената „нове генерације“ .

Коме се обраћамо

 • Компаније (јавне и приватне) које треба да се суоче и процене све аспекте и импликације програма и да дефинишу циљеве у реалном времену, како би превазишле типичне рањивости специјалистичких интервенција; који желе да уведу и/или консолидују напредне културе и технологије да управљају својом функционалношћу.
 • Приватна лица: матуранти, недавно дипломирани, консултанти, руководиоци предузећа, руководиоци.

Lokacije

 • Rome

  Corso Trieste, 155 , 00198, Rome

 • Milan

  Milan, Италија

  Pitanja