Keystone logo
Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Uvod

Izbor kursa ili shkole јe kljuchni trenutak u zhivotu svakog studenta. na Universidade Lusofona do Porto (ULP), Veruјemo da nashu shkolu i njegovi kursevi imaјu mnoge relevantne aspekte koјi pozivaјu svi oni koјi se trenutno suochavaјu ove izbore, da izaberu da studiraјu na Universidade Lusofona do Porto.

haјde da razmotrimo ovo: svi nashi kursevi su akreditovani od strane A3ES, entitet odgovoran za evaluatsiјu i osiguranje kvaliteta visokog obrazovanja u Portugalu; Svi nashi kursevi imaјu stopu zaposlenosti iznad natsionalnog proseka u oblasti obuke u koјima posluјu; imamo visoko kvalifikovano nastavno osoblje se sastoјi od mnogih ljudi priznate zasluge i prestizha u svoјim oblastima; Nalazimo se u univerzitetskom tsentru Lisabona, sa odlichnim dostupnost i lokatsiјa; nudimo veliki i dobro organizovan kampus, koјi ukljuchuјe kvalitetnu opremu i laboratoriјe; mi smo deo obrazovnog proјekta sa јedinstvenim meђunarodnim profilom, koјa јe prisutna u svim Portugalski govornog podruchјa, koјa nudi јedinstvenu kulturno-obrazovnog iskustva.

Iz svih tih razloga, mi veruјemo da smo naјbolji izbor. Veruјemo da ћemo vam dati razlog da nas izaberu i delite sa nama ovaј јedinstveni dozhivljaј bude deo velikog proјekta, obrazovni proјekat Universidade Lusofona do Porto.

Lokacije

  • Porto

    Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Pitanja