Keystone logo
Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Uvod

Vizija današnjeg društva je inovativna, preduzetnička, tehnološki napredna i otvorena za svet, a za to se prijavljuje Talin Unversiti of Technologi (TalTech) kroz međunarodno studije i istraživanja na visokom nivou.

U TalTech-u možete doživeti budućnost bez ulaska u vremensku mašinu. Ovde obrazovanje ispunjava sve stvari digitalno!

Ovde pravimo stvarne stvari i razvijamo ih na licu mesta od nule. Predstavljeni projekti pokrivaju samovozeća vozila, studentske satelite, E-Pavemen t (putni kolovoz koji proizvodi solarnu električnu energiju), veštačku inteligenciju za stvaranje ličnih ruta za turiste i još mnogo toga. Nudimo priliku da studiraju u modernom digitalnom kampusu gde su mnogi od najnovijih tehnologija testiraju i sprovode na dnevnoj bazi. Jedna od naših nedavnih inicijativa - TalTechDigital - povezuje digitalizaciju sa obrazovanjem, čineći TalTech najinovativnijim kampusom u zemlji.

Savremeni studijski programi

Studijski programi TalTech i okruženje za učenje se stalno razvijaju. Uključeni su i konsultovani iskusni profesionalci iz privatnog i javnog sektora kako bi stvorili nastavne planove i programe koji bi zadovoljili najnovije potrebe tržišta rada. Nekoliko laboratorija univerziteta je nedavno obnovljena i sve više i više nastava se vrši putem e-kanala. Inženjering i IT idu pod ruku u TalTech-u, što se ogleda u našim modernim studijskim programima koji usko kombinuju ova dva polja. Tokom godina, TalTech inženjeri su razvili pametna i održiva rešenja za mnoge relevantne probleme u Estoniji.

Naši programi pružaju kvalitetno obrazovanje kombinovanjem dubinskih studija i kreativnih laboratorija. Tako ćete dobiti najbolje praktično iskustvo za svoje obrazovanje i karijeru. Pogodan program za svoju karijeru sa međunarodno priznatim programima možete pronaći u:

  • Škola informacionih tehnologija
  • Škola za biznis i upravljanje
  • Škola inženjerstva
  • Škola nauke

Okupljanje studenata, naučnika i preduzetnika

U TalTech-u cenimo saradnju sa preduzećima i preduzećima. Za mnoge kompanije, kao i javne organe, često smo prva kontaktna tačka za pronalaženje rešenja za mnoštvo organizacionih pitanja i pitanja razvoja proizvoda. Naš inovacijski i poslovni centar Mektori okuplja istraživače, studente i preduzetnike koji mladima nude inspiraciju, znanje i resurse za kreiranje i razvoj studentskih start-up preduzeća i drugih inovativnih poslovnih ideja.

TalTech je lider akademskog mišljenja, kao i vodeći estonski inženjering i tehnologija. Hrabrost za promenu, volja za evolucijom i želja za diskusijama zasnovanim na znanju čine TalTech think tankom u akademskim diskusijama.

Verujemo da su visok nivo istraživačkih i akademskih studija, kao i akademska sloboda, apsolutno presudni. Dakle, TalTech je prvi univerzitet u Estoniji koji je ponudio model akademske karijere zasnovan na zakupu.

Rangiranje

Osnovan 1918. godine, TalTech je rangiran u top 3% najboljih svetskih univerziteta (KS Vorld Universiti Rankings). To je jedini univerzitet tehnologije u Estoniji i broji oko 10.000 studenata, od čega 14% su međunarodni studenti iz preko 100 različitih zemalja.

Prijem

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

  • Tallinn

    Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5, 19086, Tallinn

Pitanja