Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Uvod

Преглед:

Универзитет права (УЛав) је један од најстаријих специјалиста за правно образовање у Великој Британији. У ствари, обучавали смо више адвоката у Великој Британији него било ко други.

А с тако блиским везама права и пословања, има смисла да је специјалиста правног образовања добро опремљен за развој одличне пословне школе, Пословне школе Универзитета правника.

Са чврстим фокусом на практично учење, наша пословна школа има за циљ да ученике учини запошљивим и спремним за успех на радном месту. Поносни смо на стварање правог окружења за учење како бисте остварили своје пословне аспирације. Због тога смо прилагодили технике коришћене на нашим правним течајевима са циљем развијања занимљивог специјалистичког искуства учења које ће вас припремити за каријеру у пословном свијету.

Флексибилна студија:

Разумемо да су околности код свих различите. Зато нудимо широк спектар начина студирања (пуно радно време, ванредно, на кампусу, онлајн) на нашим курсевима како бисмо вам пружили највећи избор и флексибилност која вам је потребна да бисте успели у студијама.

Кампуси наше пословне школе су у Лондону Блумсбери, Бирмингему и Манчестеру за додипломске курсеве. Постдипломски курсеви се предају у нашим кампусима у Бирмингему, Лидсу, Лондон Мооргатеу и Манчестеру. Сваки је напредан комерцијални центар, идеално лоциран да вам пружи одличан приступ музичким просторима, позориштима, биоскопима, баровима и ресторанима. Наши постдипломски курсеви се могу студирати са скраћеним радним временом или пуним радним временом, а доступни су и на мрежи.

Онлине:

Наши онлајн програми ће вам уштедети време и новац на путовању до и од кампуса и омогућити вам да учите било где, на различитим уређајима, међутим можете бити сигурни да курс неће бити угрожен у погледу квалитета или бити мање захтеван од нашег на кампусу курсеви.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Дизајн курса:

Са чврстим фокусом на практично учење, наша пословна школа има за циљ да учини студенте запошљивим и спремним за успех на радном месту. Поносимо се тиме што стварамо право окружење за учење како бисте остварили своје пословне аспирације. Наш приступ настави је вођен студентима. Бићете подучавани у групама које промовишу однос подршке учењу са вашим предавачима, у малим радионицама – неопходним за успех ученика – са сваким учеником који може да приступи свом личном ментору.
Наши предавачи ангажују академике који комбинују своју страст за пословањем, богатство знања у индустрији и професионалне пословне везе, како би имали користи од вашег учења у учионици и ван ње.

Каријере и запошљивост:

Запошљивост је у срцу свега што радимо на пословној школи. Наш тим за запошљавање ће вам пружити индивидуалне савете о томе како да успешно ступите у контакт са пословним контактима великих регрутоваца у Уједињеном Краљевству као што су ИБМ, Ллоидс оф Лондон и Прице Ватерхоусе Цооперс (ПвЦ), које ћете упознати на догађајима, радионицама и посетама. организацијама, што вам омогућава да из прве руке видите како пословање функционише у стварном свету. Организујемо догађаје током целе године, укључујући гостујуће говорнике, панел дискусије, мајсторске курсеве и такмичења. Подршка коју ћете добити, коју води и информише пракса послодавца, максимизираће вашу способност да поднесете успешне пријаве за посао, обезбедите стажирање и усавршите своје вештине интервјуа.

Цхартеред Манагемент Институте (ЦМИ):

Пошто су неки курсеви у Пословној школи акредитовани од стране Цхартеред Манагемент Института (ЦМИ), студенти на тим одређеним курсевима могу стећи аутоматско бесплатно чланство током трајања курса и током једне године након завршетка курса.

Користи укључују приступ МанагементДирецт-у; највећа британска библиотека за управљање, уз приступ порталу за онлине ресурсе, укључујући е-часописе, извештаје компанија и индустрије, као и савете преко 300 менаџера за запошљавање путем Центра за развој каријере.

Добићете приступ тренутним листама послова путем базе података ЈобСеарцх и мноштвом видео записа, упутстава и чланака за развој каријере и пословних вештина. Мрежна заједница за менторство у ЦМИ-у има преко 120 000 чланова на којима се можете ускладити према вештинама, искуству и индустрији која вас занима, као и сазнати о ЦМИ мрежним догађајима у којима можете учествовати.

Након успешног завршетка једног од наших курсева акредитованих за ЦМИ, добићете и квалификацију од ЦМИ поред вашег степена.

Подржано окружење:

Циљ нам је да подржимо више студената из различитих средина него икада раније да остваре своје каријерне амбиције, због чега нудимо низ стипендија и стручних стипендија.

Свим ученицима се пружа могућност да у потпуности искористе наше објекте и услуге. Служба за подршку особама са инвалидитетом је посвећена управљању свим захтевима које можете имати током студија, укључујући и привремену помоћ због повреде или болести.

Спортски објекти:

Постоји много прилика да устанете и будете у форми у свим нашим кампусима, ако желите да вежбате своје тело, као и свој ум. Популарне активности укључују Зумбу, фудбал, нетбалл, рагби и тенис.

Клубови и друштва:

Са низом друштава, спортских тимова и друштвених догађаја доступних у сваком од наших кампуса, сигурно ћете наћи много тога да бисте били заузети и забављали се између предавања. И на почетку курса, можете се придружити друштву, клубу или догађају по вашем избору, или креирати властиту кроз Удружење студената.

Курсеви:

Пословна школа Универзитета права нуди низ додипломских и постдипломских програма широм Уједињеног Краљевства и на мрежи.

Многи наши курсеви су акредитовани од стране Цхартеред Манагемент Институте (ЦМИ), јединог овлашћеног професионалног тела у Великој Британији који нуди веома пожељан Цхартеред Манагер (ЦМгр) статус. Након успешног завршетка једног од наших курсева, такође ћете добити квалификацију из ЦМИ-ја поред вашег степена.

Онлине Бусинесс Цоурсес:

Омогућујемо интернетско учење свјетске класе за наше постдипломске курсеве:

 • Методе учења за све врсте учења: Постоји метода учења која одговара вашем стилу, са е-књигама, и-водичима, вебинарима, студијама случаја, картонима, аудио датотекама, графиком покрета, студентским собама за разговор у реалном времену, оцењивањем на мрежи и више.
 • Подршка за наменске наставнике: Током трајања курса добићете сталну подршку и повратне информације о свом раду од наменског предавача програма.

Захтјеви за улазак и накнаде:

Услови за упис и накнаде разликују се у зависности од курса - за више информација о захтевима за улазак, накнадама, могућностима финансирања и о стипендијама и пограничним институцијама посетите веб страницу Правног универзитета.

Међународни студенти:

Ви бисте се придружили ученицима из више од 120 различитих националности, који доприносе успјешној међународној заједници у свим камповима УЛава.

Имамо тим за подршку студентима који је ту да пружи савете и смернице у вези са добробити.

Информације о захтјевима за издавање визе могу се наћи на веб страници Универзитета права.

Смештај:

За наше студенте додипломског студија, договорили смо смештај са специјалним британским студентима који пружају услуге смештаја, како би осигурали да имате удобно место за живот док студирате код нас. Смештај је обично у заједничким становима, ау неким случајевима иу самосталним студијима.

За студенте основних студија гарантујемо вам понуду смештаја у првој години вашег студија, ако сте нас прихватили по свом избору и пријавили се за смештај до 30. марта у години уласка* (* примењују се Услови коришћења, детаљи о Веб страница Правног универзитета, страница за додипломски смештај).

За постдипломце, ако одаберете кампус далеко од куће, наша база података о смјештају може вам помоћи да пронађете мјесто за живот, уз могућност да пронађете приватно изнајмљену имовину или заједнички смјештај с другим УЛав студентима.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Отворени дани и догађаји:

Наши Опен Даис су одличан начин да сазнате о нашим пословним курсевима, проверите наше објекте и упознате наше туторе и тренутне студенте. Биће разговора, дегустације и туре, а ви ћете имати прилику да поставите своја питања. Учинит ћемо ваш дан занимљивим и интерактивним што је више могуће.

Ако не можете да стигнете на неки од наших отворених дана у кампусу, с времена на време нудимо и виртуелне отворене дане за наше курсеве – тако да још увек имате прилику да сазнате како је студирати на Пословну школу Универзитета права и поставите своја питања на мрежи.

Локације Пословне школе Универзитета правне локације:

Расположиви курсеви варирају од локације до локације. Више детаља о нашим локацијама налази се на веб страници Универзитета права, страница Локације.

Lokacije

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, Уједињено Краљевство

      • Nottingham

       Nottingham, Уједињено Краљевство

       Pitanja