Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences Магистрирао агроекологију
Swedish University of Agricultural Sciences

Магистрирао агроекологију

Alnarp, Шведска

2 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2025

SEK 137.000 / per year *

Na kampusu

* Држављани земаља ван ЕУ/ЕЕА и Швајцарске су обавезни да плате пријаву и школарину.

Uvod

Добродошли у међународни мастер програм који вам даје дубинско знање о екологији система производње хране. Узимајући холистички приступ изазовима одрживости производње хране – како се производи, обрађује и конзумира – програм је савршен почетак ако је ваш циљ да радите на развоју пољопривреде или истраживању.

Фокусирајући се на улогу пољопривреде, програм покрива теме као што су како биолошки и друштвени процеси међусобно делују и утичу на одрживост пољопривреде и прехрамбених система. Користећи студије случаја и теренско искуство, програм такође покрива сложеност и потенцијалну мултифункционалност коришћења земљишта, и истражује интердисциплинарна решења за проблеме у тренутном систему исхране. Студирање агроекологије ће обезбедити знање и обуку у интеграцији различитих перспектива и комбиновању нпр. искуственог, научног и традиционалног знања и модерних технологија у сарадњи са више актера – са општим циљем да се олакша транзиција ка одрживијим системима исхране.

Са дипломом магистра пољопривредних наука, и могућношћу специјализације из агроекологије, многа врата ће вам бити отворена на крају ваше две године. Имаћете адекватне вештине да постанете утицајни у непрофитним организацијама или стручним ауторитетима, као и да радите у компанији која се бави новим одрживим начинима производње хране у различитим окружењима, нпр . . Такође ћете моћи да наставите студије ка докторату.

Prijem

Ishod programa

Program Školarina

O školi

Chat with students

Pitanja