Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Uvod

Се налази у центру Лос Анђелеса, СЦИ лука је центар иновација и један од ретких независних архитектуре школама у земљи.

Порука од директора

СЦИ лука је увек шири и подизање своје амбиције. У нашем глобализованом добу, дизајн је важно као никада раније, а имамо капацитет да зачудити свет показује све различите начине на које дизајн може да трансформише.

Мисија

Мисија СЦИ-Арц је да реимагине саме ивице архитектуре, едукацији архитекти да се укључе, спекулише, и иновације.

Историја СЦИ-Арц

СЦИ лука је основан 1972. године у Санта Моники од стране групе факултета и студената који су желели да приступе архитектуре из више експерименталне перспективе у односу на традиционалне школе нуде.

Људи

руководство, факултет, а особље Сци-Арц долазе из различитих средина и земаља, што одражава глобализам институције и њеног ученика тело.

постројење

У оквиру своје четврт миље дуг кампуса, Сци-Лук нуди студентима интегрисани пакет ресурса који подржавају академски напредак и експериментисање.

Акредитација

Додипломска и заврше стручне степени додељује СЦИ-Арц су акредитована од стране националне архитектонске акредитацију одбора (нааб) и Западне Удружење школа и колеџа (ВАСЦ).

Суппорт Школу

СЦИ лука ослања на филантропске подршке алумни, родитеља и пријатеља да одржимо наш светски познати образовни програм.

Каријера

СЦИ лука поноси регрутовање и задржавање најбоље и најпаметније кандидате за каријеру у СЦИ-Арц, а посвећен је стварању културно богат, уметнички, разнолику радну средину.

Karakteristike kampusa

    Lokacije

    • Los Angeles

      960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

      Pitanja