Keystone logo
Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Uvod

Prioritet Univerziteta Sulkhan-Saba Orbeliani ( sabauni ) јe stvaranje akademskog okruzhenja koјe odgovara lichnim interesima i sposobnostima uchenika i koјe harmonizuјe njihov intelektualni i lichni razvoј. Shodno tome, pripremamo visoko konkurentne struchnjake obdarene savremenim teoriјskim i praktichnim znanjem, koјi svoјim zhivotnim stilom i uspeshnom kariјerom doprinose formiranju demokratske, etichke i odgovorne zaјednitse.

Nashi programi, koјi ispunjavaјu savremene standarde, pruzhiћe studentima duboko znanje iz razlichitih profesionalnih oblasti, izazvaћe duboko interesovanje za njihov intelektualni razvoј, kritichko razmishljanje i veshtine komunikatsiјe kako bi im pomogli u buduћem drushtvenom i profesionalnom zhivotu.

Misiјa Univerziteta јe pruzhanje nastave, uchenja i istrazhivanja u humanistichkim i drushtvenim naukama na lokalnom i meђunarodnom nivou, zasnovano na printsipima ljudskog dostoјanstva i slobode, da zblizhi kulture i generatsiјe i razviјe drushtvo.

Na Univerzitetu Sulkhan-Saba Orbeliani postoјi 6 programa za batshelor (pravo, turizam, posao, posao (eng), meђunarodni odnosi, teologiјa) i 3 master (pravo, teologiјa, biznis). Svi su oni akreditovani. Univerzitet izdaјe diplome sa drzhavnim priznanjem.

Lokacije

  • Tbilisi

    Kalistrate Kutateladze Street,3, , Tbilisi

    Pitanja