Keystone logo
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Uvod

Обука менаџера и истраживање изврсности

Rome Business School је Рим, Италија, са сједиштем Институт изврсности посвећен менаџерској обуци и истраживању, који дјелује на међународном нивоу, а алумни стижу из више од 140 земаља широм свијета. Његов циљ је допринијети затварању јаза између академског и свјетског посла провођењем течајева менаџерске обуке осмишљених за пријенос знања потребног за покретање или раст професионалне каријере или пословних активности. Мисија Rome Business School је да помогне предузетницима, менаџерима и професионалцима да остваре свој пуни компетенцијски потенцијал и побољшају свој етички приступ како послу тако и послу, омогућавајући им да допринесу развоју економског човечанства и просперитетнијег и поштенијег друштва , онај у којем се препознаје и вреднује централна улога појединца. Предавања Rome Business School могу се флексибилно похађати или на кампусу у Риму или са локације по вашем избору, помоћу његовог најновијег алата за учење на даљину.

Културни и професионални развој

Са седиштем у Риму, али активна у целој Италији и иностранству, Rome Business School даје дипломцима, професионалцима и предузетницима шансу да развију своје компетенције у руководећим дисциплинама на основу најбољих међународних стандарда, помажући им да постану конкурентни у послу, професионално и предузетничко тржиште.

Сертификовани квалитет

Сва Rome Business School у Rome Business School добила је сертификат ИСО 9001: 2008, који препознаје највише стандарде квалитета наших активности обуке. Акредитација ИСО 9001: 2008 препознаје да наша организација имплементира системе квалитета који пружају темељ за одлично задовољство купаца, мотивацију особља и непрестано унапређење. Курсеви нуде највиши ниво квалитета квалитета предавања и брижљиву бригу о потребама учесника. Прилагођена помоћ стручних наставника, богатство наставних материјала и пажљиво проверавање напретка учења осигуравају максималну ефикасност курсева обуке.

Акредитација

Тхее Rome Business School је МИУР (италијанско Министарство образовања, универзитета и истраживања) препознато као истраживачки центар, а наведена је у Националном регистру за истраживања са шифром 61598 и законом је призната и овлашћена од стране Италијанске Републике и Коморе трговине. Rome Business School званично је регистрована као организација учесница Генералног директората за образовање и културу и Извршне агенције за образовање, аудиовизуелну културу и културу Европске комисије, са идентификационим кодом учесника (ПИЦ) н. 937625960.

Мисија

Мисија Rome Business School је да обучи предузетнике, менаџере и професионалце на нивоу изврсности у њиховој компетенцији и свом етичком приступу послу и послу, способном да играју улогу у развоју економије човечанства и друштва просперитетнијим, правичнијим и поштује централну улогу појединца.

Међународна перспектива

Rome Business School је међународна институција која је већ угостила студенте из више од 140 земаља. Поред тога, Rome Business School је поносна што користи међународни факултет примарног нивоа, израз и носилац најсавременијег знања о менаџменту и предузетништву. Rome Business School запошљава универзитетске предаваче, тренере у компанији, консултанте, менаџере и предузетнике изабране због доказаног искуства и вештина. Факултет има снажну мултикултуралну склоност, са представницима различитог поријекла и националности. То ће вам синергистички оставити доминацију знања за ваш лични развој. Наше изабране обновљене и високо компетентне форматоре студенти увек оцењују и оцењују, захваљујући нашем систему осигурања квалитета. Rome Business School развија међународну дидактичку и корпоративну мрежу, захваљујући неколико партнерстава са пословним школама, универзитетима и компанијама.

Вхи Ус

Одлична понуда за обуку, развијена пажљивом анализом најбољих међународних искустава, како би вам гарантовала конкурентску предност на тржишту.

Модерна понуда за обуку: пружамо курсеве о најнапреднијим управљачким трендовима и техникама, попут интеркултуралног управљања и коришћења друштвених медија оријентисаних на пословање.

Високо квалификовани наставници: сви наставници Rome Business School су универзитетски предавачи, тренери и руководиоци пажљиво одабрани на основу доказане професионалности и искуства, способни да пренесу студентима и добро дефинисан концептуални оквир и драгоцене референце на конкретне професионалне праксе.

Каријера-услуга: скуп персонализованих услуга дизајнираних да помогну нашим студентима да приступе или да се развију на тржишту рада (могућности стажирања, преглед ЦВ-а, укључивање у нашу базу података, подршка у разговору за посао, умрежавање са компанијама, менаџерима и професионалцима).

Мрежа и заједница алумнија: полазници наших курсева примљени су правом мреже Rome Business School Алумни, мреже која им омогућава да остану у контакту са свим алумнијама и наставницима, да размене искуства и размене пројекте и могућности професионалног развоја.

Картица лојалности која вам омогућава да сакупљате бодове и остварите попуст на нашим течајевима обуке.

Јединствени садржај учења и наставни материјал: сви течајеви за Rome Business School укључују врхунске наставне садржаје, у складу с најбољим међународним стандардима, и стално се ажурирају на основу најновијих културних трендова. Уз сваки курс, полазници добијају и богатство документације и предлога за могуће даље дубинске студије.

Широк спектар флексибилних метода учења, како би се задовољили сви захтеви и омогућило учесницима да уравнотеже своје обавезе учења са својим личним и професионалним ангажманима. Мастер курсеви, курсеви специјализације и богат каталог кратких курсева дизајниран да задовољи све ваше потребе учења. Курсеви се могу водити у кампусу, на даљину и у кући.

Примењена метода наставе: сви курсеви укључују вежбе и студије случаја из стварног живота, које су подучавање наставе и чине га заиста вредним за тржиште рада.

Опције учења

Курсеви Rome Business School се предају на енглеском језику и могу се похађати, по жељи, било на кампусу или онлине, са следећим опцијама:

Језик упутства

Италијан

Пуно време

Предавања се одржавају од понедељка до четвртка.

Извршни

Предавања се одржавају у суботу током целог дана.

Професионално

Предавања се одржавају у уторак или четвртак од 7 до 20:30

Учење на даљину

За ову опцију, Rome Business School у Rome Business School користи врхунску интернетску платформу путем које ћете моћи да пратите предавања са комплетним видео и аудио записима, комуницирате у стварном времену у аудио и видео записима са наставником и осталим полазницима и сарађујете и делите документацију

У кући се курсеви такође могу похађати интерно - директно у вашој компанији, агенцији, организацији или професионалном седишту -.

Rangiranje

Kvalitet nashih master kurseva јe prepoznat na meђunarodnoј rang listi Eduniversal 2024. Rome Business School јe takoђe dobila EOTsTsS sertifikat (EFMD Online Tsourse Tsertifitsation Sistem), koјi potvrђuјe kvalitet onlaјn kurseva, koјi obezbeђuјe EFMD, naјautoritativniјi institut za akreditatsiјu u Evropi.

Awards & Accreditations

Prestizhni TsEO Magazine Ranking svrstao јe MBA Rome Business School meђu naјbolje na svetu: nash meђunarodni MBA јe klasifikovan kao Tier One na globalnom nivou, a nash International Online MBA rangiran јe na 18. u Evropi i na 33. u svetu. Ovo priznanje potvrђuјe da јe Rome Business School meђu vodeћim institutsiјama na natsionalnoј i meђunarodnoј obrazovnoј stseni, ukljuchuјuћi ponudu MBA, i potvrђuјe nashu doslednu posveћenost pruzhanju kvalitetnog, dostupnog i meђunarodno priznatog obrazovanja.

Campus Life & Facilities

S pogledom na Tevere, kampus Rome Business School nalazi se u prestizhnom okrugu Prati. Chetiri sprata uchionitsa, sale za sastanke, biblioteka, kreativna arena i prelepa bashta gde mozhete da se okupite da biste uzhivali u interkulturalnoј i meђunarodnoј atmosferi RBS-a.

Innovative technologies

We use innovative technologies in our classrooms to enrich the overall educational experience and improve student learning outcomes on campus and online. The platforms and technologies in use have a profound impact on student learning.

Sve uchionitse su umrezhene i imaјu tehnologiјu SMART Board. Profesionalni audio mikseri i mikrofoni u svakom razredu, potrebni su za interaktsiјu uchenika u uchionitsi istovremeno sa uchenitsima na mrezhi. Veb kamera visoke rezolutsiјe unutar uchionitsa povezana sa platformom i velikom podlogom, tako da onlaјn studenti daljinski vide nastavnika i svoјe kolege u kampusu.

Networking and partners

Rome Business School ima јaka partnerstva sa nekoliko svetski poznatih vodeћih kompaniјa, kao shto su Enel, Fendi, Bulgari, Eatali, IBM Italia, Land Rover i mnoge druge. Kako bismo osigurali da nashi studenti mogu da izgrade snazhnu profesionalnu mrezhu, konstantno organizuјemo sastanke, posete, dogaђaјe i gostuјuћa predavanja sa predstavnitsima elitnih poslovnih ekosistema, podstichuћi interaktsiјu izmeђu vodeћih profesionalatsa i studenata i olakshavaјuћi protses uchenja.

Multicultural classes

Due to the purely international focus of the school, students will have the opportunity to be part of classes with students from more than 150 countries. This will allow participants to increase their knowledge of other cultures different from their own.

Student Hub

Svake godine primamo studente iz tselog sveta: iz gradova i malih mesta, svih kulturnih, etnichkih i verskih pripadnosti. Rome Business School poboljshava iskustvo uchenika, podrzhavaјuћi ih u dobiјanju viza i pronalazhenju smeshtaјa, stvaraјuћi moguћnosti za uchenje, ukljuchivanje i lichni i kulturni razvoј koјi prevazilaze lektsiјe.

Events

Nashi studenti ћe moћi da uchestvuјu u raznim aktivnostima: posete van grada, sastantsi na kafi sa direktorima prestizhnih multinatsionalnih kompaniјa, posete kompaniјama ili јednostavni dogaђaјi osmishljeni da podstaknu sotsiјalizatsiјu i meђukulturnu razmenu koјa јe oduvek bila tsentralna tachka nasheg shkola.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

  • Italy Online

    Italy Online, Италија

    Programi

    Pitanja