Keystone logo
Purdue University Fort Wayne

Purdue University Fort Wayne

Purdue University Fort Wayne

Uvod

Purdue University Fort Wayne nalazi se u drugom po velichini gradu u drzhavi Indiana i nudi traditsionalno iskustvo kampusa u uspeshnom gradskom okruzhenju. Kao deo chasnog sistema Univerziteta Purdue, studenti stichu dodiplomske i postdiplomske studiјe јednog od naјpouzdaniјih i naјprestizhniјih brendova u visokom obrazovanju.

Sastoјi se od gotovo 600 prelepih hektara na obalama reke Svetog Јozefa, univerzitet ima znachaјno prisustvo u regionu i ima moderan kampus koјi ukljuchuјe dobro opremljene uchionitse, impresivne istrazhivachke laboratoriјe, prvoklasne studentske stanove, popularne restorane i maloprodaјu , i pozivaјuћi prostore za okupljanje. Kampus sluzhi kao epitsentar kulture i zabave u regionu i godishnje predstavlja hiljade predavanja, muzichkih predstava, pozorishnih predstava, umetnichkih izlozhbi i sportskih dogaђaјa.

Sa vishe od 8.000 studenata i preko 300 redovnih chlanova fakulteta, Purdue Fort Vaine јe savrsheno velikih dimenziјa da nudi male chasove i individualnu pazhnju, a ipak dovoljno velik da ima sve atribute velikog istrazhivachkog univerziteta. Studenti imaјu priliku da rade zaјedno sa fakultetom na reshavanju stvarnih izazova putem revolutsionarnih istrazhivanja, stvaranju novih uzbudljivih stipendiјa i istrazhivanju novih aspekata kreativnog izrazhavanja.

Studenti dolaze iz tsele zemlje - i sve vishe iz tselog sveta - da biraјu smerove na Visokoј shkoli za umetnost i nauku; koledž za inzhenjerstvo, tehnologiјu i rachunarske nauke; Visoka shkola za vizuelne i stsenske umetnosti; Visoka shkola za strukovne studiјe; Doermer Stshool of Business; muzichka shkola; shkola za obrazovanje; i Politehnichka shkola. Na univerzitetu se nalazi 14 tsentara izvrsnosti, ukljuchuјuћi Tsentar za primenjenu matematiku i statistiku, Tsentar izvrsnosti u sistemskom inzhenjerstvu i Tsentar za zhivotnu sredinu.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

 • Fort Wayne

  East Coliseum Boulevard,2101, 46805, Fort Wayne

  Programi

   Institucija takođe nudi:

   Pitanja