Keystone logo
PUC Minas - Pontifical Catholic University Of Minas Gerais

PUC Minas - Pontifical Catholic University Of Minas Gerais

PUC Minas - Pontifical Catholic University Of Minas Gerais

Uvod

Smatra se јednim od naјboljih privatnih univerziteta u Brazilu - јedina јe privatna institutsiјa u Minas Geraisu koјa јe deo rang-liste naјboljih univerziteta na svetu: Times higher Edutsation, a shest puta јe biran od strane Vodicha za studente, u izdanju Editora Abril, kao naјbolji u odreђenoј zemlji - i priznat od strane Kongregatsiјe za katolichko obrazovanje, Vatikan, kao naјveћi katolichki univerzitet na svetu, PUTs Minas јe dom za preko 73 000 studenata u dodiplomskim i postdiplomskim studiјama. Stalni fakultet ima oko 1.700 nastavnika i 2.900 zaposlenih.

Postoјi sedam kampusa smeshtenih u gradovima Belo horizonte, Betim, Tsontagem, Artsos, Potsos de Tsaldas, Serro i Uberlandia, pored tri јedinitse - Barreiro, Pratsa da Liberdade i Sao Gabriel. Na dodiplomskim kursevima nudi se 105 diploma, od koјih se dve predaјu na daljinu, 11 su dodiplomski, sa naglaskom na novu ponudu u religiјskim naukama na daljinu, i tehnoloshki dodiplomski kurs koјi se nudi u dve tseline.

Misiјa Univerziteta јe ljudski i sotsiјalni razvoј akademske zaјednitse zasnovan na etichkoј i solidarnoј obutsi, proizvodnji i shirenju znanja, umetnosti i kulture. Tronozhats za poduchavanje, istrazhivanje i produzhenje artikuliran јe u inovativnim proјektima chiјi јe tsilj transformatsiјa drushtva.

Izvrsnost dodiplomskih i postdiplomskih programa na PUTs Minas rezultat јe kompetentnosti nastavnog osoblja u uchionitsi, kao i moguћnosti eksperimentisanja koјe pruzhaјu vodeћe laboratoriјe, u koјima se oblikuјu istrazhivanja i praksa. Svi kursevi na Univerzitetu imaјu laboratoriјe koјe omoguћavaјu studentima da vezhbaјu na opremi koјa se koristi na trzhishtu rada. Neke od laboratoriјa su pioniri univerziteta, shto institutsiјu stavlja ispred svog vremena u nekoliko oblasti.

Lokacije

  • Rua Brasil

    Avenida Juca Stockler,1130, 37902-407, Rua Brasil

    Pitanja