Keystone logo
National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

Uvod

Od 2012. Numazu Kosen pruzha dosledan sedmogodishnji obrazovni program koјi kombinuјe petogodishnji kurs odeljenja sa dvogodishnjim naprednim kursom, sa posebnim naglaskom na rano inzhenjersko obrazovanje. Studenti mogu steћi zvanje diplomiranog inzhenjera zavrshetkom petogodishnjeg nastavnog programa i diplomom batshelors diplomom zavrshetkom sedmogodishnjeg studiјskog programa. Nudimo obrazovanje za razvoј kompetentnog inzhenjera sa dovoljnim praktichnim iskustvom i teoriјskim analitichkim sposobnostima.

Uveli smo novi nastavni plan i program od treћe godine shkole u koјem, pored osnovnih studiјa, studenti biraјu јedan od sledeћa 3 predmeta: Inzhenjerski kurs za zashtitu zhivotne sredine i energetskog sistema, Napredni nauk o materiјalima i Inzhenjerski kurs ili Kurs industriјskog inzhenjerstva za meditsinu & Instrumenti sotsiјalne zashtite. Ovaј kurikulum јe integrisan u program inzhenjerskog obrazovanja koјi se naziva „Interdistsiplinarni sistem inzhenjerskog programa“. Ovim kursevima nudimo obrazovanje koјe se mozhe fleksibilno prilagoditi regionalnim potrebama, napretku tehnologiјe i promenama u industriјskoј strukturi.

Takoђe smo uveli u nash sistem aktivno uchenje, opsezhno chitanje na engleskom јeziku i obuku komunikatsiјskih veshtina kako bismo razvili inzhenjere koјi imaјu duboko znanje ne samo u svom ili njenom spetsiјalnom inzhenjerskom polju, veћ i u shirokom spektru studiјskih oblasti, kako bi mogli donose ispravne odluke sa globalnog stanovishta.

Od inzhenjera se, naravno, ochekuјe da poseduјu dobru etiku i humanost. Uchenitsi nizhih razreda u Numazu Kosenu zhive u studentskim domovima. Nadamo se da ћe kroz ovo iskustvo zhivota u grupi uchenitsi nauchiti ljubaznost i kako se slagati s drugima, samodistsiplinu i kako pravila i uloge funktsionishu u grupi. Takva iskustva mogu pomoћi u izgradnji velikog samopouzdanja i sposobnosti za rad u grupi u buduћoј kariјeri.

Numazu Kosen јe јedina visokoshkolska ustanova u istochnoј prefekturi Shizuoka koјa doprinosi regionalnoј industriјi kao shto to chini kroz initsiјative Fuјi Pharma Vallei Initiatives (industriјa, vlada i akademski proјekat) i obuku meditsinskih inzhenjera Fuјi (F-met).

Lokacije

  • Mangalore

    Mangalore, Индија

    Pitanja