Keystone logo
Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Uvod

Da li želite da budete deo raznovrsne mreže? Pridružite seMSM iskustvu!

Maastricht School of Management (MSM) je deo Mastriht Univerzitetske škole za biznis i ekonomiju (SBE). SBE pripada odabranoj grupi od 1% obrazovnih instituta širom sveta sa akreditacijom Triple Crovn od strane međunarodnih akreditacionih tela AACSB, EKUIS i AMBA.

MSM nudi MBA, Master u menadžmentu i Ekecutive PhD studijskih programa, i mnogo kraćih stručnih i izvršnih kurseva.

Sa uspešnim iskustvom od 70 godina u globalnom obrazovanju za upravljanje, izgradioMSM je veliku mrežu studenata, alumni i partnera širom sveta.

Studiranje u jednom odMSM programa upravljanja znači da ćete podeliti svoje studijsko iskustvo sa kolegama učesnicima iz mnogih zemalja, profesionalnim sredinama i oblastima od interesa. Biti deo tako raznolike zajednice nudi vam priliku da značajno proširite svoju međunarodnu mrežu i da učite od svojih kolega učesnika razmenom znanja i iskustva.

Tokom vašeg studijskog iskustva, imate koristi odMSM ličnog pristupa i visokog nivoa usluge. Naš posvećeni fakultet i osoblje su veoma posvećeni da doprinesu vašem akademskom, profesionalnom i ličnom uspehu.

MSM alumni zauzimaju vodeće pozicije u poslovanju, vladi i akademskoj zajednici.

Kroz svoj Stručni centar za ekonomije u nastajanju (ECEE),MSM obezbeđuje jačanje kapaciteta za mnoštvo različitih klijenata širom sveta. MSMtakođe nudi globalne prilagođene programe, potpuno prilagođene potrebama klijentske organizacije.

Akreditacije

Akreditacija EFMD EquisAkreditacija AMBAAkreditacija AACSB

Lokacije

Lokacije
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Pitanja