Keystone logo
© DeepSleep Studio
Miami Regional University

Miami Regional University

Miami Regional University

Uvod

Miami Regional University (МРУ) је модеран и живахан универзитет који се налази у живописном граду Мајами Спрингс на Флориди. Са богатом историјом која датира још од свог оснивања 1966. године, МРУ је доследно тежио да пружи врхунско образовање и негујуће окружење за студенте који траже академску изврсност. МРУ нуди додипломске и постдипломске програме кроз нашу Пословну школу, Школу за образовање, пословну школу и Школу за медицинске сестре и Школу општег образовања.

Једна од истакнутих карактеристика МРУ-а је његов факултет, који се састоји од усавршених професора и стручњака у својим областима. Њихова посвећеност подучавању и менторству је била кључна у обликовању успеха студената МРУ-а. Универзитет такође даје приоритет практичним искуствима, припремајући студенте за изазове у стварном свету кроз стажирање и пројекте сарадње са својим партнерима у заједници.

МРУ се налази у једном од културно најразноврснијих и најдинамичнијих градова у Сједињеним Државама. Кампус одражава овај мултикултурални мозаик, негујући богату таписерију идеја и искустава. Студенти могу имати користи не само од академских ресурса већ и од културних могућности, од уметности и музике до бизниса и технологије, које нуди град Мајами. МРУ стоји као светионик образовне изврсности, оснажујући ученике да достигну свој пуни потенцијал у глобализованом свету. Његова снажна академска основа, разнолика студентска група, посвећени факултети и динамична локација чине га идеалном институцијом за оне који желе да обликују своју будућност кроз образовање и искусе живу енергију Мајамија.

Мисија

МРУ пружа квалитетно додипломско и постдипломско образовање у окружењу које негује учење које подстиче развој знања, вештина и ставова за различите вишегенерацијске ученике. Наша посвећена универзитетска заједница и факултет припремају студенте за целоживотно учење у свету који се развија.

Визија

Бити институција избора за појединце који траже изврсност у високом образовању. Дипломци Miami Regional University ће:

  • Имају знања, вештине и став неопходне да обезбеде позицију у оквиру професије коју су изабрали
  • Завршите свој дипломски план у року од 150% дужине њиховог програма
  • Показују компетенције неопходне за улазак у своју професију
  • Положите лиценцу и сертификацију према потреби за изабрану професију из првог покушаја

Lokacije

  • Miami

    700 S Royal Poinciana Blvd, Miami Springs, 33166, Miami

Pitanja