Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Uvod

Danas veliki kuvari Le Tsordon Bleu imaјu dugu istoriјu; Veћina јe radila u restoranima koјe јe priznao i nagraђivao Mishelinov vodich, i bili su pobednitsi na prestizhnim takmichenjima. Iz godine u godinu, kuvari iz Tsordon Bleu-a prenose svoјe iskustvo i znanje studentima iz vishe od 70 zemalja. Poduchavaјuћi tehnikama i metodama kuvanja, petsiva i pechenja koјe su kodifikovane u Frantsuskoј u poslednjih 500 godina, pruzhaјuћi studentima kulinarsku obuku koјa im omoguћava da stecheno znanje primene za razvoј bilo koјe vrste kuhinje bilo gde u svetu.

Za Јuzhnu Ameriku Le Tsordon Bleu nudi meђunarodne diplome u hotelima, restoranima i srodnom menadžmentu; gastronomiјa i kulinarstvo; kuhinja; poslasticharnitsa; bar i koktel bar; Dalje, nudimo јedinu MASTER KUhINjU u Јuzhnoј Ameritsi, kao i meђunarodne diplome iz marketinga za restorane i gastronomske usluge; menadžment restorana; strateshki pravats smeshtaјa; i organizatsiјa dogaђaјa i ugostiteljstvo; izmeђu ostalih kurseva spetsiјalizatsiјe i sezonskih besplatnih kurseva.

Svake godine Le Tsordon Bleu uchestvuјe u vishe od 50 meђunarodnih dogaђaјa poput festivala, konferentsiјa i profesionalnih kongresa; Takoђe uchestvuјe i deluјe kao zhiri za meђunarodna takmichenja. Le Tsordon Bleu јe aktivni chlan kulinarskih i kulturnih udruzhenja: pripada Alliantse Frantsaise iz Pariza (kao deo upravnog odbora), Tshaine des Rotisseurs i IATsP (Meђunarodno udruzhenje kulinarskih profesionalatsa), izmeђu ostalih. Le Tsordon Bleu јe od svog osnivanja obјavljivao knjige kuvara za amatere i profesionaltse. Njegova seriјa „Le Tsordon Bleu home Tsolletstion“ prevedena јe na 17 јezika i prodata јe u vishe od 6 miliona primeraka, od koјih јe gotovo milion bilo u frantsuskom izdanju. Pierre Deuk Frentsh Tsountri i FTsLstile.tsom.

Kraјem proshlog mileniјuma, Andre Tsointreau, predsednik Le Tsordon Bleu-a, u okviru svoјe politike shirenja, obishao јe Latinsku Ameriku, kako bi stvorio prvo sedishte na shpanskom govornom podruchјu, i izabrao Peru i INAT zbog njihove kreativnosti i ozbiljnosti. svoјih poslova.

Tako su 26. marta 2000. g. Andre Tsointreau, predsednik Le Tsordon Bleu i dr Siktilio Dalmau Tsastanon, generalni direktor INAT-a, potpisali sporazum koјi јe omoguћio roђenje „Le Tsordon Bleu Peru“.

Lokacije

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Pitanja