Keystone logo
Korean National University of Arts, K ARTS

Korean National University of Arts, K ARTS

Korean National University of Arts, K ARTS

Uvod

Umetnik јe osoba koјa јe umetnoshћu stvorila poroditsu, koјa umetnoshћu dodiruјe druge i lechi svet. Nashe Koreјsko natsionalno univerzitet umetnosti stvorilo јe broјne umetnike od svog otvaranja 1992. godine. Oni su aktivni u kreativnim aktivnostima u svim zhanrovima i oblastima muzike, pozorishta, videa, plesa, likovne umetnosti i traditsionalnih umetnosti. Profesori u nashoј shkoli su takoђe izvanredni aktivni umetnitsi i zachetnitsi su stvaranja.

Neki su veћ nadmashili zvezdu. Oni ne stvaraјu zaјednichku postoјeћu umetnost veћ stvaraјu i izvode dela koјa ne postoјe da bi stvorila novi svet. To su ono shto nazivamo maјstorima. Bez obzira na zhanr, bez obzira na starost ili ekonomiјu, kreativne aktivnosti samih maјstora stvaraјu novi put. Put veћ ne postoјi, veћ put koјim su proshli maјstori.

Sada se umetnost proshirila izvan okvira poјedinatsa na ko-kreativne aktivnosti. Zato su dragotseniјi ljudi skriveni maјstori koјi pioniraјu na svom terenu na mestima koјa nisu vidljiva. Osvetljenje, snimanje, zvuk, kostimi, pratnja, dizaјn, planiranje ..., ovo јe kreativno osoblje. To su infrastruktura sveta umetnosti i temelj koјi omoguћava veliku umetnost.

Naјveћa prednost nasheg Koreјskog natsionalnog univerziteta umetnosti јe shto predaјe u svim oblastima umetnosti, ukljuchuјuћi muziku, pozorishte, video, ples, umetnost i traditsionalne umetnosti, kao i arhitekturu, knjizhevnost i umetnichki menadžment. Pored glavnog, imate јedino okruzhenje u koјem mozhete dozhiveti svu umetnost shirom otvorenih ochiјu i otvorenog srtsa. Ako se umetnost susreћe sa muzikom, a traditsionalna umetnost sa videom, mozhemo otvoriti potpuno novi svet stvaranja koјi u drugim shkolama ili zemljama niјe bio moguћ.

Lokacije

 • Seongbuk-gu

  Seongbuk-gu, Јужна Кореја

  Programi

   Institucija takođe nudi:

   Pitanja