Keystone logo
Korea National Open University

Korea National Open University

Korea National Open University

Uvod

Od otvaranja kao prvog koreјskog natsionalnog univerziteta na daljinu 1972. godine, Korea National Open University igra snazhnu ulogu u visokom obrazovanju u Koreјi, kao rodnom mestu otvorenog obrazovanja tokom 48 godina. Do sada јe iznjedrilo 730.000 talentovanih ljudi iz svih sfera zhivota, igraјuћi drushtvenu ulogu u generalizovanju visokog obrazovanja, a na meђunarodnom planu smatra se primernim primerom za fakultete za obrazovanje na daljinu i postalo јe meta poreђenja u zemljama shirom sveta .

Na osnovu dosadashnjih dostignuћa i istoriјe, Korea National Open University zheli da postane tsentar razmene kroz proizvodnju i razmenu visokokvalitetnih sadrzhaјa znanja pochev od 2022. godine, kada obelezhava svoјu 50. godishnjitsu.

KNOU јe brzo reagovao na promene u unutrashnjem i spoljnom okruzhenju koјe su prouzrokovale intsident Tsorona 19 ove godine i otvorio јe sadrzhaј nashih predavanja drugim univerzitetima.

Na ovaј nachin, na osnovu sistema obrazovanja na daljinu, ne samo da ћemo sluzhiti kao propagator tselozhivotnog obrazovanja, veћ ћemo takoђe razviti razlichite programe za prekootseanske Koreјtse i multikulturne poroditse kako bismo proshirili tachku kontakta sa natsionalnim drushtvom kao tsentrom koreјskog etnichkog obrazovanja .

Svet se sada pretvara u netaknuto informatsiono drushtvo i sve se brzo menja. Korea National Open University potrudiћe se da Koreјu uvede u drushtvo tselozhivotnog uchenja, istovremeno ispunjavaјuћi svoјu odgovornost za univerzalizatsiјu visokog obrazovanja brzim inovatsiјama.

Lokacije

  • Jongno-gu

    Jongno-gu, Јужна Кореја

    Pitanja