Keystone logo
© BIMM University
Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Uvod

Уницаф је склопио партнерство са Универзитетом Ливерпоол Јохн Моорес ради пружања различитих курсева.

О Универзитету Ливерпоол Јохн Моорес

Данас, са живахном заједницом од преко 23.000 студената из преко 100 земаља широм света, 2.400 запослених и курсевима од 250 степени, Универзитет Ливерпоол Јохн Моорес један је од највећих, најдинамичнијих и универзалних универзитета у будућности. Као институција, несрамно смо амбициозни - за наше студенте, наше особље и ширу глобалну заједницу. Пролазимо кроз ренесансу јер снага нашег предавања и истраживања наставља да премашује чак и наша велика очекивања. Били смо један од највећих пењача на националном нивоу у оквиру за истраживачку изврсност за 2014. годину, који процењује квалитет истраживања у Великој Британији.

О партнерству са Уницафом

Партнерство између Ливерпоол Јохн Моорес Университи и Уницаф окупља ресурсе и могућности обе организације да понуде иновативна решења и програме учења који се у потпуности испоручују на мрежи за потребе широког спектра професионалаца.

Уницаф је један од најиздашнијих доступних програма стипендирања. Програм подржава студенте са пребивалиштем у Африци и пружа могућности за студије према мрежним програмима који се нуде у партнерству са Ливерпоол Јохн Моорес Университи по много нижим трошковима.

Примарни циљ Програма стипендија Уницаф-а је учинити образовање доступним студентима који живе у регијама са недостатком услуга и пружити им могућности да похађају напредне академске студије и стекну међународно признате квалификације.

Програми који се нуде кроз партнерство испоручују се са међународном перспективом, имајући за циљ да осигурају да се студенти припреме за запослење на глобалном тржишту и добију повраћај улагања у образовање. Уницаф, као партнер за он-лине испоруку на Универзитету Ливерпоол Јохн Моорес, чини програме Универзитета доступним на мрежи пружајући најсавременије окружење за е-учење употпуњено снажним нагласком на више нивоа подршке студентима.

Партнери имају велико искуство у пружању квалитетне, иновативне наставе и учења и пружању сталног професионалног развоја.

Универзитет Ливерпоол Јохн Моорес одговоран је за академски квалитет програма и додељује дипломе. За више информација посетите веб страницу Ливерпоол Јохн Моорес Университи.

Уницаф је глобални партнер за испоруку Ливерпоол Јохн Моорес Университи, УК, одговоран за регрутовање, пријем, упис и подршку он-лине полазника универзитетским наградама одобреним за онлине испоруку на даљину. Након успешног завршетка, дипломци ће добити награду Ливерпоол Јохн Моорес Университи.

 • Наша визија
  • Ми смо амбициозна и напредна институција која изазива конвенције и страствено верује у концепт „Једног универзитета“ - заједнице која заједно ради на постизању заједничких циљева усмерених на студенте у оквиру јасне стратегије.
  • Наша визија је да будемо препознати као савремени грађански универзитет који нуди решења за изазове 21. века.
 • Наше вредности
 • Трансформација
 • Верујемо у моћ образовања да покрене трансформацију преко друштвених, културних и економских граница.
 • Иновације
 • Иновативни смо и напредни са предузетничким духом; креативно размишљамо о новим начинима ствари.
 • Изврсност
 • Тежимо највишим стандардима у свему што радимо.
 • Партнерство
 • Верујемо да заједничким радом у партнерству можемо постићи снажне и трајне резултате
 • Лидерство
 • Вјерујемо у водећи пут, изазовну конвенцију и пробијање нових основа.
 • Заједница
 • Ми верујемо у моћ дељења експертизе и у то да се људи окупљају са заједничком сврхом.

Онлине искуство

Учење путем Интернета револуционирало је високо образовање због многих предности које оно нуди. Као студент на мрежи, можете да учите својим темпом и временом, по много нижим трошковима.

Али студирање за вашу диплому на мрежи такође може да покрене нека питања и забринутости. То је ново и непознато искуство, тако да је природно бити неизвесно шта очекивати и како ће се процес одвијати.

Иако ће вас ваш студентски саветник унапред провести кроз читав процес и бити ће ту да вам пружи подршку на сваком кораку од првог контакта до дипломирања, такође нудимо следеће кратке ставке као увод у искуство учења на мрежи.

Врхунски садржаји Онлине учења

Предавања ће се одвијати у мрежном окружењу. Можете да се пријавите у било ком тренутку по својој удобности. Кад сте на мрежи, комуницираћете са својим наставницима и колегама студентима, читати додељене текстове, приступати дигиталним материјалима, објављивати задатке и коментарисати друге студентске задатке. Иако се од вас захтева да се пријавите најмање два одвојена дана сваке недеље, наравно, имаћете велике користи од редовног и чешћег похађања.

Ваше искуство на курсу на мрежи одвијаће се на напредном систему управљања учењем дизајнираном да студентима омогући оптимално искуство учења. Поред образовне платформе коју ћете користити за комуникацију са наставницима и колегама, имаћете приступ и е-уџбеницима који вам нуде могућност истицања, бележења, креирања обележивача, претраживања, преузимања и самопроцене.

Сваки модул је пажљиво планиран да се усклади са очекивањима дубине и ширине студија потребних за постизање награде на датом нивоу. У складу са међународним уговорима, свака награда изражава се у виду броја бодова како би постигнуће било преносиво и транспарентно за будуће послодавце и друге институције високог образовања. При планирању активности учења у оквиру сваког програма, очекује се да ће просечни студент посветити приближно десет сати укупног времена студирања да би постигао 1 'кредит' (ова апроксимација укључује сав припремни рад, читање, писање, задатке процене, време проведено у комуникацији на дискусионим форумима или похађању виртуелних семинара и радионица). Као пример, од кандидата који учествује у 20 кредитних модула који трају осам недеља може се очекивати да посвети просечно 25 сати студијског времена сваке недеље (укупно 200 сати) како би постигао исходе учења модула и завршио оцене . Иако о томе не постоји чврсто и брзо правило (на пример, сваки кандидат ће имати јединствени профил у смислу времена које ће му требати да прочитају и разумеју наставне материјале или доврше писмени рад), следећа листа задатака може вам помоћи да бисте разумели временску обавезу неопходну за успешно завршавање вашег програма:

У оквиру типичног модула, од кандидата ће се сваке недеље тражити да:

 • Планирајте време за учење у складу са недељним планом активности наведеним у модулу и вођеним од стране инструктора
 • Прочитајте студије случаја и позадинске материјале из е-књига и других извора
 • Учествујте у форумима за дискусију, читајући прилоге, дајте прилоге и одговарате на одређена питања
 • Припремите формативне задатке који су постављени (на пример, пошаљите нацрт одговора на питање за повратне информације)
 • Припремите писмене задатке и поднесите их до рока за формално обележавање и повратне информације (обично ово није недељни задатак, али може бити потребно, обично на крају модула)
 • Размислите о свом учењу и повратним информацијама о свом искуству модула упутите своје инструкторе и вршњачку групу
 • Слично као у учионици у кампусу, искуство интернетског учења укључиваће широко учешће и интеракцију са факултетима и студентима. Интернетски форум ћете такође користити за комуникацију са саветницима, асистентима у настави и специјалистима за инструкције.

Након што сте успешно стекли диплому, добићете право да учествујете на једној од две годишње церемоније дипломирања на Ливерпоол Универзитету Јохн Моорес.

Низови модула почињу више пута годишње на основу захтева, тако да имате могућност да се упишете и започнете дипломски програм више пута у току године, што вам омогућава флексибилност која се не налази у већини програма лицем у лице.

Узимаћете по један модул. Ова напредна метода учења намењена одраслима омогућава вам да концентришете читав фокус на једно предметно подручје пре преласка на следеће, а истовремено вам омогућава да стекнете степен у убрзаном временском оквиру.

Степен који стекнете задржат ће исту вредност, прихватање и веродостојност као и било који еквивалентни степен стечен у традиционалном окружењу кампуса.

Statistika

 • 23.000 studenata iz preko 100 zemalja sveta
 • 2.400 zaposlenih
 • Kursevi od 250 stepeni

  Stipendije i finansiranje

  Unitsafov program stipendiranja

  Lokacije

  • Liverpool

   Liverpool John Moores University Kingsway House 2nd Floor, Hatton Garden , L3 2AJ, Liverpool

   Pitanja