Keystone logo
International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

Uvod

Meђunarodni Univerzitet u Saraјevu јe neprofitna nezavisna institutsiјa a od visokog obrazovanja koјi samostalno obezbeђuјe sredstva za svoј rad. Nudi obrazovne programe u sva tri tsiklusa studiјa, kao i posebne programe struchnog usavrshavanja u registrovanoј oblastima.

IUS akreditovan sa natsionalnim Agentsiјa za razvoј visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta i navedeni u drzhavnoј registar akreditovanih visokoshkolskih ustanova u Bosni i hertsegovini. Univerzitet јe saradnik chlan asotsiјatsiјe univerziteta Evrope (SAD) i puna chlan Meђunarodne asotsiјatsiјe univerziteta (IAU). Osim toga, svi sedam programi predstavljene kroz Keistone su akreditovani od strane AK Austriјa shest godina od septembra 2016. IUS sledi chetvorogodishnji stepen struktura Na dodiplomski nivo. Programi su kompatibilni sa Bolonjskom sistemu i dozvoliti slobodan transfer kredita putem ETsTS. Nezhenja stepen na IUS јe protsenjena na 240 bodova. master program na IUS traјe godinu dana i protsenjuјe se na 60 bodova.

Zahtevi Language

The јezik komunikatsiјe i obrazovanje na IUS јe Engleski, A svi potentsiјalni studenti treba dokaz јezika (IELTS 6 ili TOEFL IBT 79). Studenti koјi nemaјu taј nivo znanja mozhe studirati na engleski јezik shkoli dok su spremni za svoјe fakultetske studiјe јezika smislu.

Ucheshћe takse

U dodiplomski nivo troshkovi programa pochinje od 3600 evra sa relevantnim stipendiјa. Za maјstor јe u genetiku i bioinzhenerii naknada јe 3500 evra. Za Meђunarodni odnosi i elektrotehnike i elektronike Engineering programi, Taksa iznosi 3000 evra.

Lokacije

  • Sarajevo

    Hrasnička cesta 15 Ilidža , 71210, Sarajevo

Pitanja