Keystone logo
© IAB
Institute of the Arts Barcelona

Institute of the Arts Barcelona

Institute of the Arts Barcelona

Uvod

IAB je vodeća evropska institucija za scenske umetnosti koja priprema umetnike za svetsku scenu u intenzivnom okruženju za učenje zasnovano na studiju. Sva nastava je na engleskom jeziku i nudimo stručno usavršavanje najvišeg standarda u različitim oblastima, uključujući: gluma (BA Hons) Komercijalni ples (BA Hons) Dance (Fondacija, BA Hons) Muzičko pozorište (Fondacija, BA Hons) Masters (gluma, muzički teatar i koreografija specijalizma) Nalazi se u prelepom plaži strani grada Sitges, Barselona, IAB je zaista međunarodna i dinamična organizacija sa studentima iz preko 50 nacionalnosti. Svi kursevi su usmereni ka pripremi diplomiranih studenata za karijeru kao profesionalni izvođači u svojoj izabranoj oblasti i naši Bachelor i Masters kursevi su potvrđeni od strane Liverpool John Moores Universiti (LjMU) u Velikoj Britaniji koji su naši dodeljivanje telo.

Naš pristup

Fokusirajte se na individualnost

Naš savremeni način obuke fokusiran je na individualnost. Verujemo u pronalaženje sopstvenog glasa kao umetnika i davanje svih veština potrebnih za uspeh.

Učenje radeći

Naš metod je učenje radeći, što znači da se većina naših programa odnosi na rigoroznu praktičnu obuku.

Steknite iskustvo performansi

Želimo da svoje veštine odmah primenite u praksi, zato vas stavljamo pred publiku kako biste što pre počeli da steknete iskustvo u performansama.

Lokacije

Lokacije
  • Sitges

    Carrer Ramon de Dalmases,18, 08870, Sitges

    • facebook
    • instagram
    • twitter

Pitanja